Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hoggs Calcio Sadio
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 18
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


22e minuut.
Ulderink is nu in balbezit. Ulderink geeft een lange en hoge pass. Pienaar probeert naar een medespeler te passen. Roggeveen heeft problemen om de bal te vangen. Roggeveen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
van de Streek onderschept slim de pass. van de Streek geeft een hoge lob. van Loenhout rent richting de bal. de Vrij onderschept slim de pass. de Vrij schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Hoggs - Calcio Sadio 1:0

37e minuut.
van der Veen geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt van Oostveen de bal. Roggeveen is nu in balbezit. Stoffelen bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoffelen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Waterman trapt de bal weg. Akkersdijk probeert naar een medespeler te passen. van Loenhout probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. de Vrij bereikt de bal nog maar net als eerste. de Vrij draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
van der Veen kopt de bal weg. Klungelig pakt Veldkamp de bal. Akkersdijk rent richting de bal. de Vrij rent richting de bal. de Vrij draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. de Zeeuw probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Veldkamp geeft een lange en hoge pass. Roggeveen heeft problemen om de bal te vangen. Stoffelen bereikt de bal nog maar net als eerste. Roggeveen is nu in balbezit. Roggeveen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hoggs 52%, Calcio Sadio 48%.
Hoggs - Calcio Sadio 1:0

60e minuut.
Ulderink geeft de bal voor. Roggeveen kopt de bal weg. Stoffelen rent richting de bal. Stoffelen haalt uit met een fantastische trap. Waterman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hoggs - Calcio Sadio 1:1

66e minuut.
Akkersdijk kopt de bal weg. Roggeveen rent richting de bal. Vroon bereikt de bal nog maar net als eerste. Roggeveen onderschept slim de pass. Roggeveen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Veldkamp kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Waterman de bal onder controle te krijgen. Stoffelen is nu in balbezit. Roggeveen bereikt de bal nog maar net als eerste. Roggeveen haalt uit met een fantastische trap. van der Wal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
van der Veen bereikt de bal nog maar net als eerste. de Vrij onderschept slim de pass. Akkersdijk rent richting de bal. de Vrij is nu in balbezit. de Vrij haalt uit met een fantastische trap. de Zeeuw probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
van de Streek speelt de bal door. van Loenhout is nu in balbezit. de Vrij onderschept slim de pass. Akkersdijk rent richting de bal. Akkersdijk schiet op doel. de Zeeuw kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hauptmeijer kopt de bal weg. de Zeeuw bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hoggs 65%, Calcio Sadio 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hoggs - Calcio Sadio 1:1