Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:41
  • Competitiewedstrijd: Tweede Divisie.02
  • Stadion: de kuip
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 9324
sc-feyenoord SC Tolhuijs
352 Tactiek T1_obv451
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53.1 gemiddelde waardering 52.7
excellent Schieten solid
good Passen solid
good Verdedigen very good


5e minuut.
Tuesta rent richting de bal. Tuesta geeft een lange en hoge pass. Mols met een sublieme pass. Daar is Pamuła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pamuła schiet op doel. Nigbur verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Plecety geeft de bal voor. Klasnic rent richting de bal. Klasnic geeft een hoge lob. Galindo bereikt de bal nog maar net als eerste. Galindo schiet op doel. Nigbur kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Pederzoli rent richting de bal. Pamuła rent richting de bal. Polakiewicz probeert naar een medespeler te passen. Naves is nu in balbezit. Naves draait met de bal, schiet en ... Manasuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Pamuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Polakiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Polakiewicz speelt de bal door. Naves bereikt de bal nog maar net als eerste. Naves draait met de bal, schiet en ... Manasuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Polakiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Polakiewicz speelt de bal door. Tuesta rent richting de bal. Naves verovert de bal door een tackle van achteren. Naves haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Klasnic is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Naves. Klasnic is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hillen met een snel genomen vrije trap. Cornudella onderschept slim de pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Polakiewicz kopt de bal weg. Tuesta heeft problemen om de bal te vangen. Naves is nu in balbezit. Naves schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Mols is nu in balbezit. Mols passt de bal zonder na te denken. Trindade probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Galindo bereikt de bal nog maar net als eerste. Galindo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Keskindiş geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sc-feyenoord 54%, SC Tolhuijs 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
sc-feyenoord - SC Tolhuijs 0:0

60e minuut.
Galindo is nu in balbezit. Trindade bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Galindo. Galindo krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Trindade raakt geblesseerd tijdens het duel. Trindade met een snel genomen vrije trap. Hillen kopt de bal weg. Mols probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Galindo rent richting de bal. Galindo haalt uit met een fantastische trap. Paal! Nigbur kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Kunst verovert de bal door een tackle van achteren. Kunst probeert naar een medespeler te passen. Naves rent richting de bal. Naves haalt uit met een fantastische trap. Manasuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sc-feyenoord - SC Tolhuijs 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sc-feyenoord 55%, SC Tolhuijs 45%.
sc-feyenoord - SC Tolhuijs 0:1