Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Corinthians FC Rotterdam SC Tolhuijs
451 Tactiek T1_obv451
44% Balbezit 56%
59% Spel op eigen helft 41%
2 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.1 gemiddelde waardering 52.5
weak Schieten solid
average Passen very good
average Verdedigen good


5e minuut.
Naves bereikt de bal nog maar net als eerste. Polakiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Polakiewicz passt de bal zonder na te denken. Naves is nu in balbezit. Naves draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Corinthians FC Rotterdam - SC Tolhuijs 0:1

9e minuut.
Na een snelle pass probeert Paauwe de bal onder controle te krijgen. Bol is nu in balbezit. Naves verovert de bal door een tackle van achteren. Naves haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Corinthians FC Rotterdam - SC Tolhuijs 0:2

15e minuut.
Klungelig pakt Paauwe de bal. Polakiewicz speelt de bal door. Naves rent richting de bal. Naves draait met de bal, schiet en ... Mijnals werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corinthians FC Rotterdam - SC Tolhuijs 0:3

19e minuut.
Trindade bereikt de bal nog maar net als eerste. Trindade geeft een hoge lob. van der Tol is nu in balbezit. Naves is nu in balbezit. Naves draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Corinthians FC Rotterdam - SC Tolhuijs 0:4

24e minuut.
Trindade onderschept slim de pass. Cucu is nu in balbezit. Idzes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Idzes krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Kunst is nu in balbezit. Lodeweges begaat een overtreding. Kunst raakt geblesseerd tijdens het duel. Mols zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Paauwe kopt de bal weg. Lodeweges is nu in balbezit. Lodeweges draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Polakiewicz geeft een hoge lob. Pederzoli rent richting de bal. Pederzoli probeert naar een medespeler te passen. Naves is nu in balbezit. Naves haalt uit met een fantastische trap. Mijnals bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corinthians FC Rotterdam 62%, SC Tolhuijs 38%.
Corinthians FC Rotterdam - SC Tolhuijs 0:4

46e minuut.
Lagerwaard komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Kunst rent richting de bal. Kunst passt de bal met de wreef. Polakiewicz speelt de bal door. Pederzoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pederzoli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Polakiewicz probeert naar een medespeler te passen. Naves rent richting de bal. Bol tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Naves is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kunst wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Inworp. Roosken komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Daar is Plecety, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plecety speelt de bal door. Kunst geeft de bal voor. Naves is nu in balbezit. Naves draait met de bal, schiet en ... Mijnals bokst de bal weg.

62e minuut.
Inworp. Peters komt het veld opgelopen. Meerdink komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Cucu is nu in balbezit. Cucu probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert van der Tol de bal onder controle te krijgen. Naves is nu in balbezit. Naves haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Polakiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Polakiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Corinthians FC Rotterdam - SC Tolhuijs 0:5

76e minuut.
Bieshaar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Distelbrink rent richting de bal. Distelbrink passt de bal met de wreef. Cornudella geeft de bal voor. Naves is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Polakiewicz geeft een hoge lob. Bieshaar kan de bal niet met de borst controleren. Naves rent richting de bal. Naves schiet op doel. Mijnals maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corinthians FC Rotterdam - SC Tolhuijs 0:6

87e minuut.
Idzes bereikt de bal nog maar net als eerste. Idzes passt de bal zonder na te denken. Bieshaar speelt de bal door. Naves is nu in balbezit. Naves haalt uit met een fantastische trap. Mijnals probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Naves rent richting de bal. Naves draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Corinthians FC Rotterdam - SC Tolhuijs 0:7

89e minuut.
Lagerwaard is nu in balbezit. Lagerwaard speelt de bal door. van Breukelen heeft problemen om de bal te vangen. Naves rent richting de bal. Naves draait met de bal, schiet en ... Mijnals bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Corinthians FC Rotterdam - SC Tolhuijs 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corinthians FC Rotterdam 57%, SC Tolhuijs 43%.
Corinthians FC Rotterdam - SC Tolhuijs 0:8