Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
admi Zudochitakushi
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
69% Spel op eigen helft 31%
5 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 21.4
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Hall rent richting de bal. Nərimanov rent richting de bal. Nərimanov met een sublieme pass. de Groot is nu in balbezit. de Groot haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Plutão geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stuy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boschker bereikt de bal nog maar net als eerste. Boschker haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Gleenewinkel krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
admi - Zudochitakushi 0:1

30e minuut.
Stuy is nu in balbezit. Stuy probeert naar een medespeler te passen. Treto bereikt de bal nog maar net als eerste. Boschker onderschept slim de pass. Boschker schiet op doel. Hoedemakers verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Stuy geeft een lange en hoge pass. Hoedemakers speelt de bal door. Hall kopt de bal weg. Boschker bereikt de bal nog maar net als eerste. Boschker haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
admi - Zudochitakushi 0:2

39e minuut.
Baquero bereikt de bal nog maar net als eerste. Hall onderschept slim de pass. Hall passt de bal met de wreef. Gleenewinkel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gleenewinkel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Baquero met een sublieme pass. Nərimanov bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Nərimanov neemt de hoekschop. Krijgh probeert de bal met de borst te controleren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. de Groot rent richting de bal. de Groot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
admi - Zudochitakushi 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: admi 71%, Zudochitakushi 29%.
admi - Zudochitakushi 1:2

55e minuut.
Marília verovert de bal door een tackle van achteren. Hall rent richting de bal. Hall passt de bal zonder na te denken. Stuy rent richting de bal. Stuy geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hoedemakers probeert wanhopig de bal te grijpen. Gleenewinkel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gleenewinkel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
admi - Zudochitakushi 1:3

65e minuut.
Bakboord geeft een lange en hoge pass. Kaak is nu in balbezit. Van Damme tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Van Damme krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: admi 68%, Zudochitakushi 32%.
admi - Zudochitakushi 1:3