Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Javaanse Jongens Apple Beanes
Normal Tactiek 442
49% Balbezit 51%
40% Spel op eigen helft 60%
11 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 24.5
poor Schieten average
average Passen poor
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Spieringhs bereikt de bal nog maar net als eerste. Spieringhs geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Dijkstra de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pluijmen geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Reekers kopt de bal weg. Daar is Kraay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kraay geeft een lange en hoge pass. Hoedemakers bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoedemakers draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Reekers verovert de bal door een tackle van achteren. Spieringhs onderschept slim de pass. Spieringhs passt de bal zonder na te denken. Sigmond bereikt de bal nog maar net als eerste. Sigmond geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Javaanse Jongens - Apple Beanes 1:0

34e minuut.
van der Meyde passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pool de bal. Maas begaat een overtreding. Maas krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Javaanse Jongens 38%, Apple Beanes 62%.
Javaanse Jongens - Apple Beanes 1:0

59e minuut.
Buter rent richting de bal. Pluijmen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pluijmen met een sublieme pass. Sigmond is nu in balbezit. Sigmond haalt uit met een fantastische trap. Eshuijs verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Kraay probeert naar een medespeler te passen. Spieringhs heeft problemen om de bal te vangen. Spieringhs met een sublieme pass. Sigmond rent richting de bal. Sigmond haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Buter passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Schapendonk de bal. Hoedemakers is nu in balbezit. Hoedemakers draait met de bal, schiet en ... Eshuijs probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Javaanse Jongens - Apple Beanes 2:0

76e minuut.
Reekers is nu in balbezit. Spieringhs onderschept slim de pass. Spieringhs passt de bal zonder na te denken. Hoedemakers bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoedemakers schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Javaanse Jongens 42%, Apple Beanes 58%.
Javaanse Jongens - Apple Beanes 2:0