Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:42
  • Competitiewedstrijd: Tweede Divisie.02
  • Stadion: de kuip
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 8558
sc-feyenoord Corinthians FC Rotterdam
352 Tactiek 451
57% Balbezit 43%
36% Spel op eigen helft 64%
28 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54.3 gemiddelde waardering 30.7
formidable Schieten weak
good Passen adequate
adequate Verdedigen average


2e minuut.
Lodeweges is nu in balbezit. Grumellon verovert de bal door een tackle van achteren. Hillen geeft een lange en hoge pass. Pamuła is nu in balbezit. Pamuła schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sc-feyenoord - Corinthians FC Rotterdam 1:0

4e minuut.
Klungelig pakt Huistra de bal. Bol is nu in balbezit. Galindo verovert de bal door een tackle van achteren. Galindo schiet op doel. Mijnals maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sc-feyenoord - Corinthians FC Rotterdam 2:0

5e minuut.
Pamuła passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Fossé de bal. Fossé passt de bal in één keer door. Galindo bereikt de bal nog maar net als eerste. Galindo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Bol passt de bal in één keer door. Paauwe is nu in balbezit. Paauwe passt de bal zonder na te denken. Lodeweges rent richting de bal. Lodeweges schiet op doel. Manasuk bokst de bal weg.

10e minuut.
Pamuła passt de bal in één keer door. Lagerwaard onderschept slim de pass. Galindo rent richting de bal. Galindo haalt uit met een fantastische trap. Mijnals probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
sc-feyenoord - Corinthians FC Rotterdam 3:0

14e minuut.
Daar is Fossé, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fossé met een sublieme pass. Galindo is nu in balbezit. Galindo draait met de bal, schiet en ... Mijnals maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
sc-feyenoord - Corinthians FC Rotterdam 4:0

15e minuut.
Distelbrink rent richting de bal. Fossé is nu in balbezit. Fossé geeft de bal voor. Galindo is nu in balbezit. Galindo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Klasnic bereikt de bal nog maar net als eerste. Klasnic geeft een lange en hoge pass. Galindo bereikt de bal nog maar net als eerste. Galindo draait met de bal, schiet en ... Mijnals probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Lagerwaard kopt de bal weg. Fossé probeert naar een medespeler te passen. Bol heeft problemen om de bal te vangen. Galindo bereikt de bal nog maar net als eerste. Galindo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pamuła geeft een lange en hoge pass. Daar is Bieshaar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galindo rent richting de bal. Galindo draait met de bal, schiet en ... Mijnals probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Hillen probeert de bal aan de voet te houden. Galindo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieshaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Galindo onderschept slim de pass. Galindo draait met de bal, schiet en ... Mijnals verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Pamuła passt de bal zonder na te denken. Daar is Fossé, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fossé met een sublieme pass. Galindo bereikt de bal nog maar net als eerste. Galindo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Pamuła onderschept slim de pass. Pamuła passt de bal zonder na te denken. Galindo rent richting de bal. Galindo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sc-feyenoord - Corinthians FC Rotterdam 5:0

43e minuut.
Tuesta geeft een lange en hoge pass. Galindo kopt de bal weg. Fossé probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pamuła is nu in balbezit. Pamuła haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sc-feyenoord 31%, Corinthians FC Rotterdam 69%.
sc-feyenoord - Corinthians FC Rotterdam 5:0

46e minuut.
van Breukelen komt het veld opgelopen.

46e minuut.
van Breukelen met een snelle inworp. Keskindiş is nu in balbezit. Keskindiş met een sublieme pass. Galindo rent richting de bal. Galindo draait met de bal, schiet en ... Mijnals verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

48e minuut.
Fossé onderschept slim de pass. Pamuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Pamuła passt de bal met de wreef. Galindo rent richting de bal. Galindo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Klungelig pakt Bol de bal. Pamuła rent richting de bal. Fossé speelt de bal door. Galindo bereikt de bal nog maar net als eerste. Galindo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Roosken komt het veld opgelopen. Mijnals trapt de bal weg. Fossé kopt de bal weg. Galindo rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sc-feyenoord - Corinthians FC Rotterdam 6:0

51e minuut.
Paauwe passt de bal met de wreef. Idzes is nu in balbezit. Idzes passt de bal met de wreef. Chinchorro is nu in balbezit. Chinchorro geeft een lange en hoge pass. Mijnals verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Fossé passt de bal in één keer door. Pamuła is nu in balbezit. Fossé is nu in balbezit. Pamuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Pamuła schiet op doel. Mijnals bokst de bal weg. Pamuła rent richting de bal. Pamuła geeft de bal voor. Lagerwaard kan de bal niet met de borst controleren. Galindo is nu in balbezit. Galindo haalt uit met een fantastische trap. Mijnals bokst de bal weg.

55e minuut.
Tuesta speelt de bal door. Klasnic rent richting de bal. Klasnic geeft de bal voor. Galindo is nu in balbezit. Galindo haalt uit met een fantastische trap. Mijnals bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
sc-feyenoord - Corinthians FC Rotterdam 7:0

59e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mijnals met een harde bal richting middenveld. Grumellon kopt de bal weg. Pamuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Pamuła draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pamuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Pamuła draait met de bal, schiet en ... Mijnals verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Galindo is nu in balbezit. Galindo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sc-feyenoord - Corinthians FC Rotterdam 8:0

60e minuut.
Peters komt het veld opgelopen. Meerdink komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Klungelig pakt Pamuła de bal. Bieshaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Fossé verovert de bal door een tackle van achteren. Pamuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Pamuła haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Klungelig pakt Pamuła de bal. Meerdink bereikt de bal nog maar net als eerste. Meerdink passt de bal zonder na te denken. Galindo is nu in balbezit. Galindo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Klasnic passt de bal in één keer door. Hillen speelt de bal door. Meerdink bereikt de bal nog maar net als eerste. Peters is nu in balbezit. Peters schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tuesta met een sublieme pass. Grigorie heeft problemen om de bal te vangen. Grumellon is nu in balbezit. Peters onderschept slim de pass. Peters haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sc-feyenoord - Corinthians FC Rotterdam 8:1

77e minuut.
Keskindiş met een sublieme pass. van Breukelen heeft problemen om de bal te vangen. Paauwe speelt de bal door. Peters bereikt de bal nog maar net als eerste. Peters schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sc-feyenoord 41%, Corinthians FC Rotterdam 59%.
sc-feyenoord - Corinthians FC Rotterdam 8:1