Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zudochitakushi SC Tolhuijs
Normal Tactiek T1_obv451
38% Balbezit 62%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 30
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 49.5
zwak Schieten zeer goed
slecht Passen zeer goed
slecht Verdedigen redelijk


9e minuut.
Kunst bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunst geeft een hoge lob. Boschker probeert de bal aan de voet te houden. Naves rent richting de bal. Naves haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Bakboord rent richting de bal. Naves verovert de bal door een tackle van achteren. Krijgh is nu in balbezit. Naves verovert de bal door een tackle van achteren. Naves schiet op doel. Vurens bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. van Vliet neemt de hoekschop. Naves maakt een snoekduik en kopt de bal. Vurens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Bakboord bereikt de bal nog maar net als eerste. van Vliet onderschept slim de pass. van Vliet met een sublieme pass. Naves bereikt de bal nog maar net als eerste. Naves draait met de bal, schiet en ... Paal! Vurens bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. van Vliet neemt de hoekschop. Naves is nu in balbezit. Naves schiet op doel. Vurens maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zudochitakushi - SC Tolhuijs 0:1

21e minuut.
Bosschaart speelt de bal door. Hall bereikt de bal nog maar net als eerste. Naves rent richting de bal. Naves schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zudochitakushi - SC Tolhuijs 0:2

24e minuut.
Naves passt de bal in één keer door. Pederzoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pederzoli passt de bal zonder na te denken. Polakiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Polakiewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Naves is nu in balbezit. Krijgh is nu in balbezit. Naves onderschept slim de pass. Naves draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zudochitakushi - SC Tolhuijs 0:3

31e minuut.
Cornudella speelt de bal door. Daar is Polakiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Polakiewicz speelt de bal door. Naves is nu in balbezit. Naves haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Cornudella passt de bal met de wreef. Pederzoli rent richting de bal. Polakiewicz met een sublieme pass. Naves is nu in balbezit. Naves haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Hall bereikt de bal nog maar net als eerste. Polakiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Polakiewicz passt de bal in één keer door. Naves is nu in balbezit. Naves schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Vurens trapt de bal weg. van Vliet rent richting de bal. van Vliet speelt de bal door. Naves rent richting de bal. Naves schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zudochitakushi - SC Tolhuijs 0:4

40e minuut.
Pederzoli speelt de bal door. Naves heeft problemen om de bal te vangen. Zitman bereikt de bal nog maar net als eerste. Naves verovert de bal door een tackle van achteren. Naves draait met de bal, schiet en ... Vurens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zudochitakushi 73%, SC Tolhuijs 27%.
Zudochitakushi - SC Tolhuijs 0:4

47e minuut.
Kunst passt de bal in één keer door. van der Tol probeert de bal aan de voet te houden. van Vliet geeft een hoge lob. Naves krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zudochitakushi - SC Tolhuijs 0:5

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vurens met een harde bal richting middenveld. Kunst kopt de bal weg. Naves rent richting de bal. Naves draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vurens trapt de bal weg van het doel. Kunst kopt de bal weg. Naves is nu in balbezit. Naves draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Pederzoli geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bakboord de bal. Naves bereikt de bal nog maar net als eerste. Naves draait met de bal, schiet en ... Vurens werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zudochitakushi - SC Tolhuijs 0:6

68e minuut.
Krijgh rent richting de bal. Krijgh geeft de bal voor. Kaak kopt de bal weg. Naves bereikt de bal nog maar net als eerste. Naves schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Kunst passt de bal met de wreef. Polakiewicz is nu in balbezit. Polakiewicz passt de bal in één keer door. Naves rent richting de bal. Naves draait met de bal, schiet en ... Vurens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Naves onderschept slim de pass. Naves passt de bal met de wreef. Polakiewicz is nu in balbezit. Polakiewicz geeft een hoge lob. Naves krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
van der Tol passt de bal in één keer door. Odenthal bereikt de bal nog maar net als eerste. Naves verovert de bal door een tackle van achteren. Naves haalt uit met een fantastische trap. Vurens werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zudochitakushi - SC Tolhuijs 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zudochitakushi 76%, SC Tolhuijs 24%.
Zudochitakushi - SC Tolhuijs 0:7