Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Apple Beanes sc-feyenoord
442 Tactiek 352
41% Balbezit 59%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 49
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.5 gemiddelde waardering 52.3
average Schieten formidable
poor Passen good
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Eshuijs trapt de bal weg. Hillen kopt de bal weg. Sno bereikt de bal nog maar net als eerste. Pamuła verovert de bal door een tackle van achteren. Pamuła haalt uit met een fantastische trap. Eshuijs kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Bouman bereikt de bal nog maar net als eerste. Keskindiş onderschept slim de pass. Keskindiş passt de bal in één keer door. Pamuła heeft problemen om de bal te vangen. Pamuła draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pamuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Pamuła geeft de bal voor. Galindo rent richting de bal. Galindo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

6e minuut.
Pamuła onderschept slim de pass. Pamuła passt de bal met de wreef. Galindo is nu in balbezit. Galindo draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Schapendonk de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Apple Beanes - sc-feyenoord 0:1

8e minuut.
Chinchorro passt de bal met de wreef. Pamuła is nu in balbezit. Pamuła haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Sno de bal onder controle te krijgen. Eshuijs werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Apple Beanes - sc-feyenoord 0:2

12e minuut.
Nieuwpoort geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chinchorro met de inworp. Fossé kan de bal niet met de borst controleren. Fossé haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Minnema onderschept slim de pass. Minnema passt de bal in één keer door. Sno is nu in balbezit. Pamuła verovert de bal door een tackle van achteren. Pamuła draait met de bal, schiet en ... Eshuijs probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Fossé speelt de bal door. Galindo is nu in balbezit. Eshuijs speelt de bal door. Klungelig pakt Pamuła de bal. Pamuła schiet op doel. Eshuijs probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Apple Beanes - sc-feyenoord 0:3

22e minuut.
Sno kopt de bal weg. Keskindiş rent richting de bal. Keskindiş probeert naar een medespeler te passen. Galindo is nu in balbezit. Galindo haalt uit met een fantastische trap. Eshuijs bokst de bal weg. Pamuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Pamuła haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Apple Beanes - sc-feyenoord 0:4

25e minuut.
Buter geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Keskindiş met de inworp. Galindo is nu in balbezit. Galindo geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Pamuła rent richting de bal. Galindo is nu in balbezit. Galindo passt de bal met de wreef. Pamuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Pamuła draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Apple Beanes - sc-feyenoord 0:5

29e minuut.
Klungelig pakt Fossé de bal. Fossé probeert naar een medespeler te passen. Pamuła rent richting de bal. Pamuła geeft een hoge lob. Galindo maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal. Eshuijs probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Eshuijs speelt de bal door. Grumellon kopt de bal weg. Galindo rent richting de bal. Galindo draait met de bal, schiet en ... Eshuijs verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Pamuła de bal. Pamuła draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Sno de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chinchorro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grumellon is nu in balbezit. Grumellon geeft een hoge lob. Galindo bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Apple Beanes - sc-feyenoord 0:6

34e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Eshuijs met een harde bal richting middenveld. Keskindiş met een sublieme pass. Pamuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Pamuła haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Keskindiş probeert naar een medespeler te passen. Hillen bereikt de bal nog maar net als eerste. Grumellon speelt de bal door. Pamuła is nu in balbezit. Pamuła haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Hillen probeert naar een medespeler te passen. Galindo is nu in balbezit. Galindo speelt de bal door. Pamuła rent richting de bal. Pamuła haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Fossé is nu in balbezit. Fossé passt de bal in één keer door. Galindo heeft problemen om de bal te vangen. Pamuła is nu in balbezit. Pamuła schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Apple Beanes 78%, sc-feyenoord 22%.
Apple Beanes - sc-feyenoord 0:6

50e minuut.
Maas probeert naar een medespeler te passen. Grumellon rent richting de bal. Grumellon speelt de bal door. Galindo bereikt de bal nog maar net als eerste. Galindo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Grumellon met een sublieme pass. Galindo bereikt de bal nog maar net als eerste. Galindo passt de bal met de wreef. Pamuła is nu in balbezit. Pamuła haalt uit met een fantastische trap. Eshuijs bokst de bal weg. Pamuła is nu in balbezit. Pamuła schiet op doel. Eshuijs maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Galindo is nu in balbezit. Galindo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Apple Beanes - sc-feyenoord 0:7

59e minuut.
Pamuła passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Galindo de bal. Galindo speelt de bal door. Pamuła rent richting de bal. Pamuła schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Apple Beanes - sc-feyenoord 0:8

60e minuut.
Bouman is nu in balbezit. Bouman speelt de bal door. Daar is Buter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galindo onderschept slim de pass. Galindo draait met de bal, schiet en ... Eshuijs verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pamuła is nu in balbezit. Sno legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sno krijgt een gele kaart. Pamuła is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fossé neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Galindo rent richting de bal. Galindo met een sublieme pass. Pamuła rent richting de bal. Fossé is nu in balbezit. Fossé haalt uit met een fantastische trap. Eshuijs kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pamuła rent richting de bal. Pamuła schiet op doel. Eshuijs werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Apple Beanes - sc-feyenoord 0:9

67e minuut.
Fossé probeert naar een medespeler te passen. Pamuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Pamuła passt de bal met de wreef. Galindo is nu in balbezit. Galindo haalt uit met een fantastische trap. Eshuijs kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fossé rent richting de bal. Fossé schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Doeltrap. Eshuijs met een harde bal richting middenveld. Pamuła is nu in balbezit. Pamuła passt de bal met de wreef. Fossé met een sublieme pass. Eshuijs bokst de bal weg. Galindo rent richting de bal. Galindo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Apple Beanes - sc-feyenoord 0:10

71e minuut.
van der Meyde probeert naar een medespeler te passen. Keskindiş rent richting de bal. Keskindiş geeft een hoge lob. Pamuła is nu in balbezit. Pamuła haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Buter is nu in balbezit. Keskindiş verovert de bal door een tackle van achteren. Keskindiş geeft de bal voor. Pamuła krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Apple Beanes - sc-feyenoord 0:11

74e minuut.
Klasnic met een sublieme pass. Pamuła met een sublieme pass. Galindo heeft problemen om de bal te vangen. Galindo schiet op doel. Eshuijs probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Apple Beanes - sc-feyenoord 0:12

76e minuut.
Klasnic is nu in balbezit. Klasnic geeft een lange en hoge pass. Daar is Sno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galindo rent richting de bal. Galindo schiet op doel. Eshuijs probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Eshuijs met een harde bal richting middenveld. Keskindiş kopt de bal weg. Klungelig pakt Galindo de bal. Galindo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Eshuijs trapt de bal weg van het doel. Galindo kopt de bal weg. Pamuła is nu in balbezit. Pamuła haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Doeltrap. Eshuijs trapt de bal weg van het doel. Galindo bereikt de bal nog maar net als eerste. Galindo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Eshuijs trapt de bal weg. van der Meyde kopt de bal weg. Galindo bereikt de bal nog maar net als eerste. Galindo haalt uit met een fantastische trap. Eshuijs probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Galindo rent richting de bal. Galindo draait met de bal, schiet en ... Eshuijs probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Hillen rent richting de bal. Hillen geeft een lange en hoge pass. Schapendonk kopt de bal weg. Klungelig pakt Dijkstra de bal. Grumellon geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Grumellon passt de bal met de wreef. Inworp. Buter met een snelle inworp. Galindo bereikt de bal nog maar net als eerste. Galindo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Apple Beanes 82%, sc-feyenoord 18%.
Apple Beanes - sc-feyenoord 0:12