Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Corinthians FC Rotterdam fc barcl
433spr Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
34% Spel op eigen helft 66%
16 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
28.8 gemiddelde waardering 18.5
zwak Schieten slecht
matig Passen waardeloos
matig Verdedigen slecht


5e minuut.
Bol geeft een hoge lob. Vloet kopt de bal weg. Paauwe probeert naar een medespeler te passen. Lodeweges bereikt de bal nog maar net als eerste. Lodeweges draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Wijndal rent richting de bal. Bieshaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieshaar geeft de bal voor. Lodeweges is nu in balbezit. Lodeweges haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Corinthians FC Rotterdam - fc barcl 1:0

14e minuut.
Idzes passt de bal in één keer door. Jonk is nu in balbezit. Jonk speelt de bal door. Lodeweges rent richting de bal. Lodeweges draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Corinthians FC Rotterdam - fc barcl 2:0

26e minuut.
Huistra passt de bal zonder na te denken. Paauwe rent richting de bal. Paauwe geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lodeweges de bal. Lodeweges draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Bieshaar kopt de bal weg. Daar is Mijnals, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lodeweges rent richting de bal. Lodeweges draait met de bal, schiet en ... Robben probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Corinthians FC Rotterdam - fc barcl 3:0

30e minuut.
Feith rent richting de bal. Bol onderschept slim de pass. Bol probeert naar een medespeler te passen. Lodeweges is nu in balbezit. Lodeweges haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Bieshaar is nu in balbezit. Bieshaar passt de bal met de wreef. Lodeweges is nu in balbezit. Lodeweges draait met de bal, schiet en ... Robben probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Corinthians FC Rotterdam - fc barcl 4:0

34e minuut.
Mijnals rent richting de bal. Distelbrink onderschept slim de pass. Distelbrink speelt de bal door. Lodeweges rent richting de bal. Lodeweges draait met de bal, schiet en ... Robben probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corinthians FC Rotterdam 33%, fc barcl 67%.
Corinthians FC Rotterdam - fc barcl 4:0

46e minuut.
Nagels komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Distelbrink met een snelle inworp. Feith rent richting de bal. Paauwe onderschept slim de pass. Paauwe geeft de bal voor. Lodeweges maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corinthians FC Rotterdam - fc barcl 5:0

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Meerdink komt het veld opgelopen. van Nee komt het veld opgelopen.

54e minuut.
de Haas geeft een lange en hoge pass. van Roessel is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nagels. Nagels krijgt een gele kaart.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Roosken komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Feith probeert naar een medespeler te passen. Lodeweges is nu in balbezit. Lodeweges passt de bal met de wreef. van Nee is nu in balbezit. van Nee schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Corinthians FC Rotterdam - fc barcl 6:0

71e minuut.
Inworp. Peters komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Meerdink heeft problemen om de bal te vangen. Feith rent richting de bal. Meerdink verovert de bal door een tackle van achteren. Wijndal is nu in balbezit. Wijndal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Huistra met de inworp. Distelbrink rent richting de bal. Distelbrink passt de bal zonder na te denken. Daar is Paauwe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paauwe haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Peters rent richting de bal. Peters passt de bal zonder na te denken. Vloet bereikt de bal nog maar net als eerste. Peters verovert de bal door een tackle van achteren. Peters schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corinthians FC Rotterdam 35%, fc barcl 65%.
Corinthians FC Rotterdam - fc barcl 6:0