Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tronsa TOTO Schilderswijk
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 15.9
zwak Schieten hopeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


15e minuut.
Willaarts is nu in balbezit. Brens verovert de bal door een tackle van achteren. Koolhof rent richting de bal. Brens onderschept slim de pass. Brens draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Graafland verovert de bal door een tackle van achteren. Notten rent richting de bal. Notten speelt de bal door. Geel rent richting de bal. Geel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Thijssen onderschept slim de pass. Thijssen passt de bal zonder na te denken. Verkuyl is nu in balbezit. Brens is nu in balbezit. Brens haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Driessen speelt de bal door. Jongbloed heeft problemen om de bal te vangen. Jongbloed speelt de bal door. Geel rent richting de bal. Geel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Tronsa - TOTO Schilderswijk 1:0

37e minuut.
Koolhof is nu in balbezit. Koolhof probeert naar een medespeler te passen. Brens bereikt de bal nog maar net als eerste. Brens draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tronsa - TOTO Schilderswijk 1:1

40e minuut.
Brens bereikt de bal nog maar net als eerste. Willaarts verovert de bal door een tackle van achteren. Willaarts passt de bal met de wreef. Geel is nu in balbezit. Geel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tronsa 52%, TOTO Schilderswijk 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tronsa - TOTO Schilderswijk 1:1

54e minuut.
Westra geeft een lange en hoge pass. Verkuyl bereikt de bal nog maar net als eerste. Jongbloed verovert de bal door een tackle van achteren. Notten bereikt de bal nog maar net als eerste. Notten draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Verkuyl passt de bal zonder na te denken. Geertruida bereikt de bal nog maar net als eerste. Brens onderschept slim de pass. Brens schiet op doel. Landaal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tronsa - TOTO Schilderswijk 1:2

90e minuut.
Antonisse heeft problemen om de bal te vangen. Antonisse passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Koolhof de bal. Brens is nu in balbezit. Brens draait met de bal, schiet en ... Landaal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tronsa 42%, TOTO Schilderswijk 58%.
Tronsa - TOTO Schilderswijk 1:2