Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Victoria SV The Bellies
O-sided Tactiek mooi
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
11 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.2 gemiddelde waardering 55.7
solid Schieten outstanding
adequate Passen very good
good Verdedigen solid


3e minuut.
Kosecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Robert onderschept slim de pass. Robert speelt de bal door. Douksas is nu in balbezit. Douksas haalt uit met een fantastische trap. Anioła bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Moszkiewicz rent richting de bal. Moszkiewicz passt de bal in één keer door. Palacios met een sublieme pass. Klungelig pakt Chomentowski de bal. Chomentowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Minh Hòa geeft de bal voor. Klungelig pakt Sprela de bal. Moszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Moszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Szafrański maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria SV - The Bellies 0:1

9e minuut.
Heijnen speelt de bal door. Chomentowski rent richting de bal. Moszkiewicz is nu in balbezit. Moszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Szafrański maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria SV - The Bellies 0:2

13e minuut.
Daar is Teze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teze met een sublieme pass. Minh Hòa is nu in balbezit. Minh Hòa passt de bal in één keer door. Palacios geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Moszkiewicz is nu in balbezit. Moszkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria SV - The Bellies 0:3

14e minuut.
Douksas is nu in balbezit. Moszkiewicz onderschept slim de pass. Moszkiewicz speelt de bal door. Chomentowski rent richting de bal. Chomentowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Sprela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria SV - The Bellies 0:4

17e minuut.
Minh Hòa speelt de bal door. Chomentowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Sarafov zijn tegenspeler op de grond. Sarafov is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

20e minuut.
Mrożek is nu in balbezit. Mrożek passt de bal zonder na te denken. Kosecki rent richting de bal. Kosecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria SV - The Bellies 1:4

34e minuut.
Heijnen kan de bal niet met de borst controleren. Mrożek geeft een hoge lob. Zamlata probeert de bal aan de voet te houden. Douksas rent richting de bal. Douksas draait met de bal, schiet en ... Anioła verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Robert bereikt de bal nog maar net als eerste. Robert passt de bal in één keer door. Minh Hòa probeert naar een medespeler te passen. Moszkiewicz is nu in balbezit. Moszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Szafrański verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Mrożek onderschept slim de pass. Mrożek probeert naar een medespeler te passen. Kosecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Kosecki de bal. Kosecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria SV - The Bellies 2:4

40e minuut.
Minh Hòa rent richting de bal. Minh Hòa passt de bal met de wreef. Moszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Moszkiewicz schiet op doel. Szafrański werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria SV - The Bellies 2:5

44e minuut.
Kosecki speelt de bal door. Ticháček controleert de bal met de borst. Ticháček geeft een lange en hoge pass. Sabat is nu in balbezit. Sabat schiet op doel. Anioła bokst de bal weg. Kosecki is nu in balbezit. Kosecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria SV - The Bellies 3:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria SV 48%, The Bellies 52%.
Victoria SV - The Bellies 3:5

48e minuut.
Jeziorny geeft de bal voor. Sabat kan de bal niet met de borst controleren. Schmidt rent richting de bal. Schmidt probeert naar een medespeler te passen. Teze geeft een hoge lob. Szafrański kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Moszkiewicz krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria SV - The Bellies 3:6

51e minuut.
Teze probeert naar een medespeler te passen. Palacios is nu in balbezit. Palacios met een sublieme pass. Chomentowski is nu in balbezit. Chomentowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Heijnen bereikt de bal nog maar net als eerste. Heijnen geeft de bal voor. Dellaferrera heeft problemen om de bal te vangen. Moszkiewicz is nu in balbezit. Moszkiewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Szafrański trapt de bal weg. Sabat kopt de bal weg. Douksas bereikt de bal nog maar net als eerste. Douksas schiet op doel. Anioła kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Douksas rent richting de bal. Douksas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria SV - The Bellies 4:6

62e minuut.
Teze speelt de bal door. Rauter bereikt de bal nog maar net als eerste. Chomentowski maakt een afschuwelijke overtreding. Chomentowski krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Teze bereikt de bal nog maar net als eerste. Teze geeft de bal voor. Jeziorny rent richting de bal. Moszkiewicz onderschept slim de pass. Moszkiewicz schiet op doel. Szafrański bokst de bal weg. Moszkiewicz is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria SV - The Bellies 4:7

65e minuut.
Ticháček geeft een hoge lob. Mrożek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrożek passt de bal zonder na te denken. Kosecki rent richting de bal. Geertruida bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Daar is Robert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palacios rent richting de bal. Palacios passt de bal zonder na te denken. Chomentowski rent richting de bal. Chomentowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Palacios probeert naar een medespeler te passen. Minh Hòa rent richting de bal. Minh Hòa probeert naar een medespeler te passen. Moszkiewicz rent richting de bal. Moszkiewicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Palacios rent richting de bal. Palacios met een sublieme pass. Chomentowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chomentowski schiet op doel. Szafrański werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria SV - The Bellies 4:8

82e minuut.
Teze bereikt de bal nog maar net als eerste. Teze passt de bal met de wreef. Palacios met een sublieme pass. Klungelig pakt Moszkiewicz de bal. Moszkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Dellaferrera heeft problemen om de bal te vangen. Palacios speelt de bal door. Minh Hòa bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Hòa geeft de bal voor. Moszkiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Szafrański probeert naar een medespeler te passen. Sabat speelt de bal door. Schmidt bereikt de bal nog maar net als eerste. Douksas onderschept slim de pass. Douksas draait met de bal, schiet en ... Anioła bokst de bal weg. Mrożek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrożek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria SV - The Bellies 5:8

88e minuut.
Moszkiewicz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zygmunt komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria SV 77%, The Bellies 23%.
Victoria SV - The Bellies 5:8