Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
deers fc HUMBLELANDS
Normal Tactiek 523
36% Balbezit 64%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 38
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 39.6
matig Schieten solide
slecht Passen matig
slecht Verdedigen matig


2e minuut.
Davidov probeert naar een medespeler te passen. Curuś rent richting de bal. Curuś passt de bal zonder na te denken. Bonolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonolo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Zonderland probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
deers fc - HUMBLELANDS 0:1

3e minuut.
Snoeckx passt de bal met de wreef. Coremans rent richting de bal. Bonolo onderschept slim de pass. Bonolo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
deers fc - HUMBLELANDS 0:2

6e minuut.
Półtorak bereikt de bal nog maar net als eerste. Półtorak geeft een lange en hoge pass. van der Heijden rent richting de bal. Davidov is nu in balbezit. Davidov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Półtorak is nu in balbezit. Półtorak geeft de bal voor. van der Heijden bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonolo onderschept slim de pass. Bonolo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
deers fc - HUMBLELANDS 0:3

16e minuut.
van Steensel bereikt de bal nog maar net als eerste. Syarov verovert de bal door een tackle van achteren. Syarov probeert naar een medespeler te passen. Bonolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonolo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
deers fc - HUMBLELANDS 0:4

18e minuut.
Zonderland probeert naar een medespeler te passen. Syarov rent richting de bal. Syarov passt de bal zonder na te denken. Bonolo rent richting de bal. Bonolo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
deers fc - HUMBLELANDS 0:5

24e minuut.
Półtorak speelt de bal door. Curuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Curuś passt de bal met de wreef. Bonolo rent richting de bal. Bonolo schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
deers fc - HUMBLELANDS 0:6

25e minuut.
Curuś rent richting de bal. van der Heijden onderschept slim de pass. Davidov probeert naar een medespeler te passen. Bonolo is nu in balbezit. Bonolo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
deers fc - HUMBLELANDS 0:7

28e minuut.
Davidov bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidov passt de bal in één keer door. van der Heijden is nu in balbezit. Bonolo onderschept slim de pass. Bonolo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
deers fc - HUMBLELANDS 0:8

32e minuut.
Curuś geeft een lange en hoge pass. Snoeckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Snoeckx passt de bal in één keer door. Bonolo rent richting de bal. Bonolo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
deers fc - HUMBLELANDS 0:9

34e minuut.
van Steensel is nu in balbezit. Syarov onderschept slim de pass. Syarov speelt de bal door. Bonolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonolo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Roos kan de bal niet met de borst controleren. Zonderland verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Roos is nu in balbezit. Curuś verovert de bal door een tackle van achteren. Curuś haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
deers fc - HUMBLELANDS 0:10

36e minuut.
Ceder met een sublieme pass. Syarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Syarov geeft een lange en hoge pass. Snoeckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Snoeckx haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Inworp. Barrett met een snelle inworp. Curuś rent richting de bal. Curuś geeft een lange en hoge pass. Bonolo krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Ceder probeert naar een medespeler te passen. Jędrzejak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędrzejak geeft de bal voor. Bonolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonolo haalt uit met een fantastische trap. Zonderland probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: deers fc 81%, HUMBLELANDS 19%.
deers fc - HUMBLELANDS 0:10

47e minuut.
Syarov onderschept slim de pass. Syarov passt de bal met de wreef. Snoeckx met een sublieme pass. Bonolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonolo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Curuś rent richting de bal. Curuś passt de bal met de wreef. Snoeckx rent richting de bal. Snoeckx haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
deers fc - HUMBLELANDS 0:11

53e minuut.
Lang passt de bal met de wreef. Davidov is nu in balbezit. Davidov passt de bal in één keer door. Bonolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonolo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
van Steensel rent richting de bal. van Steensel speelt de bal door. Davidov met een sublieme pass. Bonolo rent richting de bal. Bonolo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Curuś rent richting de bal. van der Heijden rent richting de bal. Curuś verovert de bal door een tackle van achteren. Curuś geeft de bal voor. Bonolo krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
deers fc - HUMBLELANDS 0:12

63e minuut.
Davidov passt de bal in één keer door. Curuś rent richting de bal. Curuś geeft de bal voor. Snoeckx is nu in balbezit. Snoeckx schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. van der Heijden met een snelle inworp. van der Heijden is nu in balbezit. Davidov verovert de bal door een tackle van achteren. Davidov schiet op doel. Zonderland bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
deers fc - HUMBLELANDS 0:13

71e minuut.
van der Heijden is nu in balbezit. Davidov rent richting de bal. Davidov passt de bal zonder na te denken. Bonolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonolo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Davidov met een sublieme pass. Klungelig pakt Bonolo de bal. van Steensel bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidov rent richting de bal. Davidov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Bonolo heeft problemen om de bal te vangen. Bonolo met een sublieme pass. Curuś is nu in balbezit. Curuś draait met de bal, schiet en ... Zonderland probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Davidov is nu in balbezit. Barrett bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrett met een sublieme pass. Bonolo rent richting de bal. Bonolo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Bonolo heeft problemen om de bal te vangen. Snoeckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Snoeckx schiet op doel. Coremans probeert de bal aan de voet te houden. Snoeckx geeft een hoge lob. Zonderland verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bonolo is nu in balbezit. Bonolo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
deers fc - HUMBLELANDS 0:14

80e minuut.
Ceder bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonolo onderschept slim de pass. van der Heijden is nu in balbezit. Bonolo onderschept slim de pass. Bonolo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zonderland trapt de bal weg van het doel. Davidov kopt de bal weg. Bonolo is nu in balbezit. Bonolo haalt uit met een fantastische trap. Zonderland kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: deers fc 74%, HUMBLELANDS 26%.
deers fc - HUMBLELANDS 0:14