Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Samolarea Savalianx FC Iconic
Attack Tactiek 352
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 21.3
poor Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Klungelig pakt Voges de bal. Baars is nu in balbezit. Baars passt de bal in één keer door. Fadiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadiga draait met de bal, schiet en ... Weening kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Samolarea Savalianx - FC Iconic 1:0

12e minuut.
Voges geeft een lange en hoge pass. Tiendalli kopt de bal weg. Inworp. Osman met de inworp. Lang geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Lang onderschept slim de pass. Gakpo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lang met een sublieme pass. Demouge bereikt de bal nog maar net als eerste. Demouge draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Samolarea Savalianx - FC Iconic 1:1

22e minuut.
Demouge is nu in balbezit. Voges rent richting de bal. Voges geeft een lange en hoge pass. Boschker bereikt de bal nog maar net als eerste. Boschker schiet op doel. Weening probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Luckassen speelt de bal door. Voges heeft problemen om de bal te vangen. Baars bereikt de bal nog maar net als eerste. Boschker bereikt de bal nog maar net als eerste. Boschker haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Doeltrap. Weening trapt de bal weg van het doel. Voges kopt de bal weg. Boschker bereikt de bal nog maar net als eerste. Boschker haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
de Leeuw rent richting de bal. Lang onderschept slim de pass. Lang passt de bal in één keer door. Gakpo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gakpo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Samolarea Savalianx - FC Iconic 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Samolarea Savalianx 62%, FC Iconic 38%.
Samolarea Savalianx - FC Iconic 1:2

50e minuut.
Lang bereikt de bal nog maar net als eerste. Lang met een sublieme pass. Baars probeert naar een medespeler te passen. Boschker rent richting de bal. Boschker haalt uit met een fantastische trap. Weening verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Luckassen onderschept slim de pass. Luckassen geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Parkes de bal onder controle te krijgen. Gakpo is nu in balbezit. Gakpo haalt uit met een fantastische trap. Beukenkamp kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Samolarea Savalianx - FC Iconic 1:3

88e minuut.
Klungelig pakt Luckassen de bal. Luckassen passt de bal zonder na te denken. Nijland probeert de bal met de borst te controleren. Gakpo rent richting de bal. Gakpo schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Samolarea Savalianx 53%, FC Iconic 47%.
Samolarea Savalianx - FC Iconic 1:3