Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sappemeer FC fc semmy
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 19
poor Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
de Nijs met een sublieme pass. Lubbers is nu in balbezit. Meijer verovert de bal door een tackle van achteren. Meijer schiet op doel. Houtkoper probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Been rent richting de bal. Waterreus verovert de bal door een tackle van achteren. Waterreus probeert naar een medespeler te passen. Meijer is nu in balbezit. Meijer draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Houwaart rent richting de bal. Houwaart geeft een hoge lob. Been bereikt de bal nog maar net als eerste. Laseroms bereikt de bal nog maar net als eerste. Laseroms haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
van der Pluijm bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Pluijm probeert naar een medespeler te passen. Laseroms is nu in balbezit. Houwaart bereikt de bal nog maar net als eerste. Houwaart draait met de bal, schiet en ... Pierie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sappemeer FC - fc semmy 1:0

26e minuut.
Houtkoper trapt de bal weg van het doel. Casparij probeert de bal met de borst te controleren. Appel schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Appel naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sappemeer FC 55%, fc semmy 45%.
Sappemeer FC - fc semmy 1:0

49e minuut.
Waterreus rent richting de bal. Stol rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Waterreus. Waterreus krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Schetters rent richting de bal. Philips is nu in balbezit. Schetters is nu in balbezit. Philips verovert de bal door een tackle van achteren. Philips schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Roest passt de bal in één keer door. Schetters is nu in balbezit. Philips verovert de bal door een tackle van achteren. Meijer rent richting de bal. Meijer haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Houtkoper werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sappemeer FC - fc semmy 1:1

73e minuut.
Casparij is nu in balbezit. Casparij met een sublieme pass. Lubbers is nu in balbezit. Meijer verovert de bal door een tackle van achteren. Meijer draait met de bal, schiet en ... Houtkoper kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Waterreus geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. van der Heijden kopt de bal weg. Hofstede rent richting de bal. Meijer rent richting de bal. Meijer schiet op doel. Houtkoper kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Daar is Meijer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van der Heijden bereikt de bal nog maar net als eerste. Meijer onderschept slim de pass. Meijer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sappemeer FC - fc semmy 1:2

85e minuut.
Stol bereikt de bal nog maar net als eerste. Stol geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Waterreus met een snelle inworp. Philips geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sappemeer FC 66%, fc semmy 34%.
Sappemeer FC - fc semmy 1:2