Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Victoria SV HUMBLELANDS
O-sided Tactiek 523
43% Balbezit 57%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 2
0 Buitenspel 0
41.8 gemiddelde waardering 44.5
adequate Schieten good
good Passen average
adequate Verdedigen good


9e minuut.
Syarov passt de bal met de wreef. Daar is Snoeckx, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Snoeckx probeert naar een medespeler te passen. Shatskikh rent richting de bal. Shatskikh schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Snoeckx rent richting de bal. Rauter is nu in balbezit. Snoeckx onderschept slim de pass. Snoeckx geeft een hoge lob. Dellaferrera heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Crăcilă geeft de bal voor. Mrożek kopt de bal weg. Douksas speelt de bal door. Berberoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Berberoğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Mrożek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Niemirka komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Crăcilă verovert de bal door een tackle van achteren. Berberoğlu is nu in balbezit. Crăcilă onderschept slim de pass. Douksas verovert de bal door een tackle van achteren. Douksas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria SV 60%, HUMBLELANDS 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Victoria SV - HUMBLELANDS 0:0

55e minuut.
Tempels geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Sabat de bal onder controle te krijgen. Berberoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Berberoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria SV - HUMBLELANDS 1:0

63e minuut.
Syarov is nu in balbezit. Sabat verovert de bal door een tackle van achteren. Davidov begaat een overtreding. Davidov krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Crăcilă is nu in balbezit. Berberoğlu onderschept slim de pass. Met opzet legt Tempels zijn tegenspeler op de grond. Tempels is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

72e minuut.
Daar is Berberoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Syarov rent richting de bal. Syarov passt de bal zonder na te denken. Shatskikh bereikt de bal nog maar net als eerste. Shatskikh schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Daar is Davidov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berberoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Davidov naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria SV 55%, HUMBLELANDS 45%.
Victoria SV - HUMBLELANDS 1:0