Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Bellies deers fc
mooi Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
23% Spel op eigen helft 77%
43 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
48.2 gemiddelde waardering 20
excellent Schieten weak
solid Passen poor
good Verdedigen poor


1e minuut.
van der Heijden rent richting de bal. Chomentowski verovert de bal door een tackle van achteren. Chomentowski passt de bal met de wreef. Kultala is nu in balbezit. Kultala draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Bellies - deers fc 1:0

4e minuut.
Robert speelt de bal door. Chomentowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chomentowski passt de bal in één keer door. Kultala is nu in balbezit. Kultala haalt uit met een fantastische trap. Zonderland bokst de bal weg.

8e minuut.
van Nederland speelt de bal door. Kultala is nu in balbezit. Kultala draait met de bal, schiet en ... Roos probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
The Bellies - deers fc 2:0

10e minuut.
Chomentowski speelt de bal door. Loovens is nu in balbezit. Loovens passt de bal met de wreef. Kultala is nu in balbezit. Kultala draait met de bal, schiet en ... Zonderland probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
The Bellies - deers fc 3:0

10e minuut.
Chomentowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zygmunt komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Loovens rent richting de bal. Loovens met een sublieme pass. Teze probeert naar een medespeler te passen. Zygmunt rent richting de bal. Zygmunt haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Inworp. van Nederland met een snelle inworp. van der Heijden rent richting de bal. Kultala onderschept slim de pass. Kultala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Bellies - deers fc 4:0

19e minuut.
Zonderland met een sublieme pass. Zamlata controleert de bal met de borst. Ceder rent richting de bal. Berkhout is nu in balbezit. Berkhout schiet op doel. Anioła kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Anioła met een sublieme pass. Zygmunt is nu in balbezit. Zygmunt passt de bal zonder na te denken. Kultala is nu in balbezit. Kultala haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Zygmunt is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Teze geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Zygmunt heeft problemen om de bal te vangen. Zygmunt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Bellies - deers fc 5:0

30e minuut.
Inworp. Teze met een snelle inworp. Zygmunt is nu in balbezit. Zygmunt schiet op doel. Zonderland maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Bellies - deers fc 6:0

32e minuut.
Zamlata rent richting de bal. Zamlata geeft een hoge lob. Zygmunt kopt de bal weg. Kultala rent richting de bal. Kultala haalt uit met een fantastische trap. Zonderland verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Bellies - deers fc 7:0

33e minuut.
Kultala verovert de bal door een tackle van achteren. Kultala passt de bal zonder na te denken. Zygmunt bereikt de bal nog maar net als eerste. Zygmunt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Bellies - deers fc 8:0

34e minuut.
van der Heijden probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Robert rent richting de bal. Robert speelt de bal door. Kultala rent richting de bal. Kultala draait met de bal, schiet en ... Zonderland probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Zamlata geeft de bal voor. Daar is Coremans, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zygmunt bereikt de bal nog maar net als eerste. Zygmunt schiet op doel. Zonderland probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Bellies 20%, deers fc 80%.
The Bellies - deers fc 8:0

46e minuut.
Minh Hòa komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Robert heeft problemen om de bal te vangen. Loovens probeert naar een medespeler te passen. Kultala is nu in balbezit. Kultala haalt uit met een fantastische trap. van Steensel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Teze neemt de hoekschop. Minh Hòa kopt de bal weg. Kultala bereikt de bal nog maar net als eerste. Kultala haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Wijler heeft problemen om de bal te vangen. Zygmunt bereikt de bal nog maar net als eerste. Zygmunt passt de bal in één keer door. Kultala bereikt de bal nog maar net als eerste. Kultala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Bellies - deers fc 9:0

53e minuut.
Zamlata is nu in balbezit. Zamlata geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Wijler de bal. Zygmunt bereikt de bal nog maar net als eerste. Zygmunt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Bellies - deers fc 10:0

56e minuut.
Zonderland met een sublieme pass. Heijnen rent richting de bal. Heijnen geeft een hoge lob. Zygmunt is nu in balbezit. Zygmunt haalt uit met een fantastische trap. Paal! Kultala rent richting de bal. Kultala draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Teze met de inworp. Zygmunt rent richting de bal. Zygmunt haalt uit met een fantastische trap. Coremans probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Bellies - deers fc 11:0

63e minuut.
Loovens speelt de bal door. Daar is Zygmunt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zygmunt passt de bal in één keer door. Kultala is nu in balbezit. Kultala schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Loovens bereikt de bal nog maar net als eerste. Loovens passt de bal zonder na te denken. Zygmunt bereikt de bal nog maar net als eerste. Zygmunt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Bellies - deers fc 12:0

66e minuut.
Minh Hòa met een snelle inworp. van der Heijden rent richting de bal. Met opzet legt Kultala zijn tegenspeler op de grond. Kultala krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Zonderland met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Minh Hòa met een snelle inworp. Kultala bereikt de bal nog maar net als eerste. Kultala draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Teze speelt de bal door. Kultala bereikt de bal nog maar net als eerste. Kultala passt de bal zonder na te denken. Minh Hòa geeft een lange en hoge pass. Zygmunt krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Zygmunt bereikt de bal nog maar net als eerste. Coremans verovert de bal door een tackle van achteren. Kultala onderschept slim de pass. Zygmunt bereikt de bal nog maar net als eerste. Zygmunt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Bellies - deers fc 13:0

84e minuut.
Minh Hòa verovert de bal door een tackle van achteren. Minh Hòa geeft de bal voor. Klungelig pakt Roos de bal. Zygmunt is nu in balbezit. Zygmunt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Bellies - deers fc 14:0

86e minuut.
Zamlata onderschept slim de pass. Zamlata geeft een lange en hoge pass. Kultala kopt de bal weg. Zygmunt is nu in balbezit. Zygmunt draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Roos kopt de bal weg. Wijler heeft problemen om de bal te vangen. Teze probeert naar een medespeler te passen. Zygmunt bereikt de bal nog maar net als eerste. Zygmunt schiet op doel. Zonderland kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Bellies - deers fc 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Bellies 26%, deers fc 74%.
The Bellies - deers fc 15:0