Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AFC Slayer Victoria SV
Normal Tactiek Defensive-c
43% Balbezit 57%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 33
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 37.5
slecht Schieten zeer goed
zwak Passen redelijk
waardeloos Verdedigen matig


1e minuut.
Veenstra rent richting de bal. Veenstra passt de bal in één keer door. Peijnenburg rent richting de bal. Douksas onderschept slim de pass. Douksas draait met de bal, schiet en ... Paal! Kerkum probeert naar een medespeler te passen. Rauter kopt de bal weg. Zitman rent richting de bal. Douksas onderschept slim de pass. Douksas haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Rauter speelt de bal door. Jeziorny geeft een lange en hoge pass. Berberoğlu kopt de bal weg. Sabat bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Slayer - Victoria SV 0:1

7e minuut.
Daar is Veenstra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sabat rent richting de bal. Sabat passt de bal met de wreef. Douksas bereikt de bal nog maar net als eerste. Douksas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Niemirka passt de bal zonder na te denken. Sabat rent richting de bal. Sabat met een sublieme pass. Douksas probeert de bal met de borst te controleren. Douksas draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

12e minuut.
van Schaik rent richting de bal. Ticháček onderschept slim de pass. Ticháček probeert naar een medespeler te passen. Douksas bereikt de bal nog maar net als eerste. Douksas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Slayer - Victoria SV 0:2

13e minuut.
van Beveren speelt de bal door. Veenstra heeft problemen om de bal te vangen. Douksas onderschept slim de pass. Douksas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Slayer - Victoria SV 0:3

18e minuut.
Berberoğlu geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Ticháček de bal onder controle te krijgen. Niemirka probeert naar een medespeler te passen. Douksas is nu in balbezit. Douksas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Ticháček met een sublieme pass. Berberoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Berberoğlu met een sublieme pass. Douksas rent richting de bal. Douksas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Niemirka is nu in balbezit. Remie rent richting de bal. Niemirka verovert de bal door een tackle van achteren. Niemirka geeft de bal voor. Douksas kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Douksas speelt de bal door. Berberoğlu is nu in balbezit. Douksas is nu in balbezit. Douksas schiet op doel. Na een snelle pass probeert Lokhoff de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Slayer - Victoria SV 0:4

37e minuut.
Zitman rent richting de bal. Douksas verovert de bal door een tackle van achteren. Douksas passt de bal met de wreef. Sabat bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabat haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Remie is nu in balbezit. Niemirka onderschept slim de pass. Niemirka probeert naar een medespeler te passen. Douksas is nu in balbezit. Douksas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC Slayer 70%, Victoria SV 30%.
AFC Slayer - Victoria SV 0:4

48e minuut.
Berberoğlu met een snelle inworp. Ticháček is nu in balbezit. Ticháček geeft de bal voor. Sabat rent richting de bal. Sabat schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Slayer - Victoria SV 0:5

50e minuut.
Rauter verovert de bal door een tackle van achteren. Rauter geeft een hoge lob. Douksas is nu in balbezit. Douksas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Slayer - Victoria SV 0:6

52e minuut.
Berberoğlu onderschept slim de pass. Peijnenburg bereikt de bal nog maar net als eerste. Berberoğlu maakt een afschuwelijke overtreding. Peijnenburg roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Peijnenburg kan niet meer verder spelen. Warnas komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Berberoğlu speelt de bal door. Ticháček geeft een lange en hoge pass. Sabat bereikt de bal nog maar net als eerste. Douksas is nu in balbezit. Douksas schiet op doel. Kerkum bokst de bal weg. Staring probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Slayer - Victoria SV 0:7

59e minuut.
Heitinga onderschept slim de pass. Ticháček verovert de bal door een tackle van achteren. Ticháček passt de bal zonder na te denken. Douksas is nu in balbezit. Douksas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Heitinga kopt de bal weg. Klungelig pakt Niemirka de bal. Ticháček probeert naar een medespeler te passen. Douksas rent richting de bal. Douksas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Inworp. Berberoğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Ticháček de bal. Ticháček geeft een hoge lob. Daar is Douksas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Slayer - Victoria SV 0:8

79e minuut.
Warnas heeft problemen om de bal te vangen. Berberoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Berberoğlu passt de bal in één keer door. Douksas is nu in balbezit. Douksas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Slayer - Victoria SV 0:9

83e minuut.
Remie is nu in balbezit. Remie speelt de bal door. Sabat probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Douksas bereikt de bal nog maar net als eerste. Douksas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Klungelig pakt Berberoğlu de bal. Douksas is nu in balbezit. Sabat bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabat draait met de bal, schiet en ... Lokhoff probeert de bal aan de voet te houden. Kerkum probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Douksas is nu in balbezit. Douksas haalt uit met een fantastische trap. Kerkum maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Slayer - Victoria SV 0:10

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ticháček zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Niemirka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ticháček bereikt de bal nog maar net als eerste. Ticháček geeft een lange en hoge pass. Kerkum probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC Slayer 70%, Victoria SV 30%.
AFC Slayer - Victoria SV 0:10