Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HUMBLELANDS fc semmy
442 Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
20% Spel op eigen helft 80%
25 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
38.9 gemiddelde waardering 19.1
solid Schieten poor
average Passen average
adequate Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Bonolo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Csernyánszki komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Hofstede is nu in balbezit. Syarov onderschept slim de pass. Syarov passt de bal met de wreef. Shatskikh is nu in balbezit. Shatskikh draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pierie probeert naar een medespeler te passen. Syarov kopt de bal weg. Klungelig pakt Shatskikh de bal. Shatskikh haalt uit met een fantastische trap. van Ooijen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Buitenspel voor Csernyánszki. Goede buitenspelval van de verdediging. Pierie maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Syarov kopt de bal weg. Shatskikh rent richting de bal. Shatskikh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HUMBLELANDS - fc semmy 1:0

17e minuut.
Syarov verovert de bal door een tackle van achteren. Syarov passt de bal in één keer door. Shatskikh rent richting de bal. Shatskikh schiet op doel. Na een snelle pass probeert Groot de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Snoeckx geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Shatskikh rent richting de bal. Shatskikh schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Barrett raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Porsche komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Syarov speelt de bal door. Heijting bereikt de bal nog maar net als eerste. Snoeckx onderschept slim de pass. Snoeckx geeft de bal voor. Csernyánszki springt en kopt de bal. Pierie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Csernyánszki bereikt de bal nog maar net als eerste. Csernyánszki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HUMBLELANDS - fc semmy 2:0

34e minuut.
Csernyánszki is nu in balbezit. Casparij is nu in balbezit. Csernyánszki onderschept slim de pass. Shatskikh rent richting de bal. Shatskikh haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Csernyánszki rent richting de bal. Csernyánszki passt de bal zonder na te denken. Shatskikh rent richting de bal. Syarov rent richting de bal. Syarov geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Hofstede bereikt de bal nog maar net als eerste. Syarov onderschept slim de pass. Syarov probeert naar een medespeler te passen. Shatskikh is nu in balbezit. Shatskikh schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HUMBLELANDS 24%, fc semmy 76%.
HUMBLELANDS - fc semmy 2:0

46e minuut.
Andilolo komt het veld opgelopen. Er komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Diemers rent richting de bal. Curuś verovert de bal door een tackle van achteren. Curuś probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Andilolo de bal. Andilolo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HUMBLELANDS - fc semmy 3:0

49e minuut.
Er onderschept slim de pass. Andilolo is nu in balbezit. Andilolo passt de bal in één keer door. Csernyánszki rent richting de bal. Csernyánszki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Csernyánszki controleert de bal met de borst. Curuś geeft een hoge lob. Daar is Groot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andilolo is nu in balbezit. Andilolo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HUMBLELANDS - fc semmy 4:0

57e minuut.
Er bereikt de bal nog maar net als eerste. Er passt de bal zonder na te denken. Andilolo rent richting de bal. Andilolo passt de bal zonder na te denken. van Ooijen heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Curuś geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Andilolo de bal. Pierie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Csernyánszki rent richting de bal. Csernyánszki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HUMBLELANDS - fc semmy 5:0

62e minuut.
Porsche geeft een hoge lob. Csernyánszki rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Curuś zal de hoekschop nemen. Daar is Andilolo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
HUMBLELANDS - fc semmy 6:0

63e minuut.
Csernyánszki is nu in balbezit. Csernyánszki geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Heijting de bal onder controle te krijgen. Andilolo is nu in balbezit. Andilolo draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
HUMBLELANDS - fc semmy 7:0

68e minuut.
Verboven geeft een lange en hoge pass. Snoeckx is nu in balbezit. Snoeckx speelt de bal door. Andilolo is nu in balbezit. Andilolo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Curuś verovert de bal door een tackle van achteren. Curuś geeft de bal voor. Daar is Csernyánszki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andilolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Andilolo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Er geeft de bal voor. van Ooijen geeft een lange en hoge pass. Jędrzejak speelt de bal door. Klungelig pakt Andilolo de bal. Andilolo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Er met een sublieme pass. Hofstede geeft een lange en hoge pass. Jędrzejak probeert naar een medespeler te passen. Andilolo is nu in balbezit. Andilolo draait met de bal, schiet en ... Pierie bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HUMBLELANDS 16%, fc semmy 84%.
HUMBLELANDS - fc semmy 7:0