Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Victoria Dordrecht PoemaUnited
Normal Tactiek Test123
42% Balbezit 58%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 28.1
poor Schieten average
weak Passen weak
poor Verdedigen average


1e minuut.
Balk is nu in balbezit. Balk speelt de bal door. Darri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Schneider bereikt de bal nog maar net als eerste. Schneider schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Bulthuis passt de bal in één keer door. Warmerdam rent richting de bal. Vermaelen bereikt de bal nog maar net als eerste. Warmerdam onderschept slim de pass. Warmerdam haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Dordrecht - PoemaUnited 0:1

6e minuut.
Hiddink verovert de bal door een tackle van achteren. van Geel probeert naar een medespeler te passen. Bulthuis is nu in balbezit. Bulthuis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Dordrecht - PoemaUnited 0:2

11e minuut.
Verhoef is nu in balbezit. Beenhakker onderschept slim de pass. Beenhakker probeert naar een medespeler te passen. Bulthuis is nu in balbezit. Bulthuis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Vermaelen is nu in balbezit. Warmerdam verovert de bal door een tackle van achteren. Warmerdam probeert naar een medespeler te passen. Bulthuis rent richting de bal. Bulthuis schiet op doel. Paal! Penders bereikt de bal nog maar net als eerste. Penders geeft de bal voor. Schneider probeert naar een medespeler te passen. Bosz rent richting de bal. Bosz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
van Gelderen onderschept slim de pass. van Gelderen passt de bal met de wreef. Bosz rent richting de bal. Bosz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Dordrecht - PoemaUnited 1:2

31e minuut.
Warmerdam rent richting de bal. Warmerdam passt de bal met de wreef. Bulthuis bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Bulthuis de bal. Bulthuis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Dordrecht - PoemaUnited 1:3

33e minuut.
de Rooij rent richting de bal. Verstappen onderschept slim de pass. Verstappen geeft een hoge lob. Bosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Verhoef bereikt de bal nog maar net als eerste. de Rooij onderschept slim de pass. Bulthuis is nu in balbezit. Bulthuis passt de bal in één keer door. Greene onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, van Geel zal de hoekschop nemen. Bulthuis springt en kopt de bal. Wiertz probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria Dordrecht 63%, PoemaUnited 37%.
Victoria Dordrecht - PoemaUnited 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria Dordrecht 47%, PoemaUnited 53%.
Victoria Dordrecht - PoemaUnited 1:3