Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Swamp FC FC Venlo
532 Tactiek Nowa1
58% Balbezit 42%
47% Spel op eigen helft 53%
2 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
44.1 gemiddelde waardering 43.8
good Schieten very good
good Passen adequate
adequate Verdedigen adequate


7e minuut.
Di Ricci probeert naar een medespeler te passen. Carucci is nu in balbezit. Carucci passt de bal zonder na te denken. Jackiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jackiewicz haalt uit met een fantastische trap. Rettig bokst de bal weg.

9e minuut.
Houtekamer verovert de bal door een tackle van achteren. Houtekamer met een sublieme pass. Kluszczyński is nu in balbezit. Kluszczyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Swamp FC - FC Venlo 0:1

19e minuut.
Kluszczyński is nu in balbezit. Bachmann rent richting de bal. Kluszczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Kluszczyński schiet op doel. Roztworowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Swamp FC - FC Venlo 0:2

32e minuut.
Inworp. Kołodyński met een snelle inworp. Tarka probeert naar een medespeler te passen. Trupav bereikt de bal nog maar net als eerste. Trupav schiet op doel. Roztworowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Furnea passt de bal met de wreef. Tamani rent richting de bal. Di Ricci onderschept slim de pass. Di Ricci passt de bal zonder na te denken. Onofraş onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Houtekamer speelt de bal door. Klungelig pakt Jedlik de bal. Jedlik met een sublieme pass. Trupav bereikt de bal nog maar net als eerste. Trupav haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Swamp FC 48%, FC Venlo 52%.
The Swamp FC - FC Venlo 0:2

53e minuut.
Bachmann passt de bal met de wreef. Carucci rent richting de bal. Klungelig pakt Carucci de bal. Carucci geeft een hoge lob. Lovato verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
de Roover passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Trupav de bal. de Roover rent richting de bal. Trupav onderschept slim de pass. Trupav draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Trupav rent richting de bal. Trupav schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Kołodyński rent richting de bal. Kołodyński geeft de bal voor. Schouppe heeft problemen om de bal te vangen. Jedlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Jedlik haalt uit met een fantastische trap. Roztworowski bokst de bal weg.

72e minuut.
Kołodyński met de inworp. Tarka speelt de bal door. Trupav is nu in balbezit. Trupav draait met de bal, schiet en ... Roztworowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Swamp FC - FC Venlo 0:3

86e minuut.
Kołodyński geeft een lange en hoge pass. Trupav kopt de bal weg. Jedlik is nu in balbezit. Jedlik haalt uit met een fantastische trap. Roztworowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Swamp FC - FC Venlo 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Swamp FC 46%, FC Venlo 54%.
The Swamp FC - FC Venlo 0:4