Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TVC Zeist Meteora
Normal Tactiek 442
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 19.2
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


9e minuut.
van der Wal verovert de bal door een tackle van achteren. van der Wal passt de bal met de wreef. de Kogel bereikt de bal nog maar net als eerste. de Kogel haalt uit met een fantastische trap. van der Leegte probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ouderland verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Mattheij geeft een hoge lob. van Nelle met een sublieme pass. Mattheij heeft problemen om de bal te vangen. Bekkering onderschept slim de pass. Bekkering haalt uit met een fantastische trap. Letschert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
van Nelle probeert naar een medespeler te passen. de Kogel is nu in balbezit. de Kogel probeert naar een medespeler te passen. van der Wal is nu in balbezit. van der Wal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TVC Zeist 53%, Meteora 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TVC Zeist - Meteora 0:0

47e minuut.
Klungelig pakt van der Wal de bal. Jonker bereikt de bal nog maar net als eerste. Stol begaat een overtreding. Jonker wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Jonker kan niet meer verder spelen. Slijngard komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Nellestijn geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. van Oostrum met de inworp. Geurtsen is nu in balbezit. Geurtsen passt de bal met de wreef. Letschert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
van Male geeft de bal voor. Geurtsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Geurtsen passt de bal in één keer door. Bekkering bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekkering draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Berden rent richting de bal. van der Wal bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Wal passt de bal zonder na te denken. de Kogel rent richting de bal. de Kogel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TVC Zeist - Meteora 0:1

82e minuut.
Holleman rent richting de bal. Stol met een sublieme pass. Hermans rent richting de bal. de Kogel bereikt de bal nog maar net als eerste. de Kogel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Letschert trapt de bal weg van het doel. Mattheij rent richting de bal. Mattheij geeft een hoge lob. de Kogel rent richting de bal. de Kogel haalt uit met een fantastische trap. Ouderland probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TVC Zeist 55%, Meteora 45%.
TVC Zeist - Meteora 0:1