Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
V.C. Antillen Odin Odijk
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 17.2
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


5e minuut.
Bulthuis rent richting de bal. Bals rent richting de bal. Bulthuis begaat een overtreding. Bals moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Bals kan niet meer verder spelen. Stam komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Clasie kopt de bal weg. Moens is nu in balbezit. Bulthuis is nu in balbezit. Elia verovert de bal door een tackle van achteren. Elia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Clasie is nu in balbezit. Eiting bereikt de bal nog maar net als eerste. Eiting probeert naar een medespeler te passen. Elia is nu in balbezit. Elia schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
V.C. Antillen - Odin Odijk 0:1

37e minuut.
Stam controleert de bal met de borst. van der Wilden bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Wilden probeert naar een medespeler te passen. Bruns is nu in balbezit. Bruns draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: V.C. Antillen 62%, Odin Odijk 38%.
V.C. Antillen - Odin Odijk 0:1

47e minuut.
Stevens met de inworp. van der Wilden rent richting de bal. Stam onderschept slim de pass. Stam probeert naar een medespeler te passen. Berg geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Berg probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Eiting de bal. Eiting probeert naar een medespeler te passen. Havekotte rent richting de bal. Havekotte geeft de bal voor. van den Brom probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Elia is nu in balbezit. Elia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
V.C. Antillen - Odin Odijk 0:2

66e minuut.
Distelbrink bereikt de bal nog maar net als eerste. Elia onderschept slim de pass. Moens rent richting de bal. Elia rent richting de bal. Elia haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
V.C. Antillen - Odin Odijk 0:3

68e minuut.
Klungelig pakt Bruns de bal. Stam met een sublieme pass. Distelbrink rent richting de bal. Elia verovert de bal door een tackle van achteren. Elia schiet op doel. van den Brom verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Stevens is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Reeman. Stevens is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Berg zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt van Kempen de bal. Bruns rent richting de bal. Bruns schiet op doel. van Mourik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
V.C. Antillen - Odin Odijk 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: V.C. Antillen 64%, Odin Odijk 36%.
V.C. Antillen - Odin Odijk 1:3