Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc pilsener The Swamp FC
3-4-3goed Tactiek 532
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
16 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.7 gemiddelde waardering 43.4
solid Schieten solid
solid Passen good
good Verdedigen adequate


8e minuut.
Carucci met een sublieme pass. Di Ricci speelt de bal door. Knioła is nu in balbezit. Knioła draait met de bal, schiet en ... Nicoliţă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc pilsener - The Swamp FC 0:1

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Havekotte met een snelle inworp. Di Ricci speelt de bal door. Jackiewicz rent richting de bal. Jackiewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Wolters rent richting de bal. Wolters passt de bal zonder na te denken. Titmos bereikt de bal nog maar net als eerste. Titmos schiet op doel. Roztworowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Spinas geeft de bal voor. Puska met een sublieme pass. Klungelig pakt Havekotte de bal. Titmos bereikt de bal nog maar net als eerste. Titmos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Jackiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Jackiewicz geeft een lange en hoge pass. Havekotte heeft problemen om de bal te vangen. Knioła geeft de bal voor. Gică probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Havekotte geeft de bal voor. Schouppe heeft problemen om de bal te vangen. Wolters bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolters haalt uit met een fantastische trap. Schouppe probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc pilsener - The Swamp FC 1:1

25e minuut.
Knioła passt de bal zonder na te denken. Di Ricci bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Ricci probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Jackiewicz de bal. Jackiewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Pandelescu geeft een lange en hoge pass. Jackiewicz is nu in balbezit. Jackiewicz passt de bal in één keer door. Knioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Knioła haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Frolík geeft een hoge lob. Havekotte rent richting de bal. Havekotte passt de bal met de wreef. Titmos is nu in balbezit. Titmos schiet op doel. Roztworowski bokst de bal weg.

40e minuut.
Havekotte geeft een hoge lob. Daar is Schouppe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Titmos is nu in balbezit. Titmos draait met de bal, schiet en ... Roztworowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc pilsener - The Swamp FC 2:1

42e minuut.
Jackiewicz passt de bal met de wreef. Titmos probeert de bal met de borst te controleren. Bachmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolters verovert de bal door een tackle van achteren. Wolters draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Titmos bereikt de bal nog maar net als eerste. Titmos draait met de bal, schiet en ... Roztworowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc pilsener - The Swamp FC 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc pilsener 57%, The Swamp FC 43%.
fc pilsener - The Swamp FC 3:1

53e minuut.
Spinas passt de bal met de wreef. Daar is Schouppe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wolters is nu in balbezit. Wolters draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
van Beukering heeft problemen om de bal te vangen. Spinas is nu in balbezit. Spinas passt de bal in één keer door. Carucci geeft de bal voor. Knioła maakt een snoekduik en kopt de bal. Nicoliţă bokst de bal weg.

62e minuut.
Jackiewicz onderschept slim de pass. Jackiewicz passt de bal in één keer door. Di Ricci is nu in balbezit. Di Ricci passt de bal met de wreef. Pandelescu geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Jackiewicz speelt de bal door. Knioła rent richting de bal. Barański is nu in balbezit. Knioła onderschept slim de pass. Knioła draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Knioła passt de bal zonder na te denken. Furnea rent richting de bal. Furnea geeft de bal voor. Jackiewicz rent richting de bal. Jackiewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Bachmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Wijnstekers onderschept slim de pass. Klungelig pakt Wolters de bal. Wolters schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Wijnstekers onderschept slim de pass. Wijnstekers passt de bal zonder na te denken. Wolters speelt de bal door. Titmos bereikt de bal nog maar net als eerste. Titmos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Gică verovert de bal door een tackle van achteren. Bachmann onderschept slim de pass. Bachmann passt de bal in één keer door. Jackiewicz is nu in balbezit. Jackiewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Bachmann rent richting de bal. Wijnstekers verovert de bal door een tackle van achteren. Wijnstekers passt de bal zonder na te denken. van Beukering rent richting de bal. van Beukering haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc pilsener 64%, The Swamp FC 36%.
fc pilsener - The Swamp FC 3:1