Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Karolingen Zeewolde fc pilsener
Normal Tactiek 3-4-3goed
34% Balbezit 66%
76% Spel op eigen helft 24%
3 Doelpogingen 37
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 47.7
zwak Schieten solide
slecht Passen zeer goed
waardeloos Verdedigen matig


4e minuut.
Titmos rent richting de bal. Havekotte is nu in balbezit. Havekotte met een sublieme pass. Titmos bereikt de bal nog maar net als eerste. Titmos haalt uit met een fantastische trap. Veltman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
van Beukering rent richting de bal. van Beukering passt de bal met de wreef. Daar is Titmos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Titmos schiet op doel. Veltman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Karolingen Zeewolde - fc pilsener 0:1

12e minuut.
Wolters rent richting de bal. Klungelig pakt Titmos de bal. Wolters bereikt de bal nog maar net als eerste. Titmos is nu in balbezit. Titmos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Karolingen Zeewolde - fc pilsener 0:2

14e minuut.
Veltman trapt de bal weg van het doel. Wijnstekers kopt de bal weg. Wolters bereikt de bal nog maar net als eerste. Titmos rent richting de bal. Titmos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Karolingen Zeewolde - fc pilsener 0:3

18e minuut.
Vermaelen geeft een hoge lob. Inworp. Vanghelie met een snelle inworp. van Beukering bereikt de bal nog maar net als eerste. van Beukering geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Wijnstekers passt de bal zonder na te denken. Havekotte probeert naar een medespeler te passen. Titmos is nu in balbezit. Wolters bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolters haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Karolingen Zeewolde - fc pilsener 0:4

28e minuut.
Wolters bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolters passt de bal in één keer door. Titmos heeft problemen om de bal te vangen. Titmos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Karolingen Zeewolde - fc pilsener 0:5

30e minuut.
van Beukering speelt de bal door. Brenninkmeijer is nu in balbezit. Wolters verovert de bal door een tackle van achteren. Titmos bereikt de bal nog maar net als eerste. Titmos haalt uit met een fantastische trap. Veltman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Karolingen Zeewolde - fc pilsener 0:6

33e minuut.
Titmos rent richting de bal. Wolters bereikt de bal nog maar net als eerste. Titmos is nu in balbezit. Titmos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Karolingen Zeewolde - fc pilsener 0:7

34e minuut.
Havekotte onderschept slim de pass. Brenninkmeijer rent richting de bal. Havekotte maakt een afschuwelijke overtreding. Havekotte krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Titmos bereikt de bal nog maar net als eerste. Titmos met een sublieme pass. Puska rent richting de bal. Wolters bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolters draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Karolingen Zeewolde - fc pilsener 0:8

37e minuut.
Titmos rent richting de bal. Titmos passt de bal met de wreef. Wolters rent richting de bal. Wolters haalt uit met een fantastische trap. Veltman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Karolingen Zeewolde - fc pilsener 0:9

43e minuut.
Mous geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Havekotte met de inworp. Titmos is nu in balbezit. Titmos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Havekotte met de inworp. Titmos is nu in balbezit. Titmos draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Vermaelen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Karolingen Zeewolde - fc pilsener 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karolingen Zeewolde 75%, fc pilsener 25%.
Karolingen Zeewolde - fc pilsener 0:10

46e minuut.
Barański rent richting de bal. Barański geeft een hoge lob. Wolters kopt de bal weg. Titmos is nu in balbezit. Titmos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Karolingen Zeewolde - fc pilsener 0:11

47e minuut.
Haye probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Havekotte rent richting de bal. Havekotte passt de bal in één keer door. Wolters rent richting de bal. Wolters draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Wolters passt de bal zonder na te denken. Titmos rent richting de bal. Titmos passt de bal met de wreef. Wolters rent richting de bal. Wolters schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Veltman met een harde bal richting middenveld. Puska rent richting de bal. Puska passt de bal in één keer door. Wolters bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolters draait met de bal, schiet en ... Veltman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Karolingen Zeewolde - fc pilsener 0:12

56e minuut.
Wijnstekers kopt de bal weg. Klungelig pakt van Beukering de bal. van Beukering geeft een hoge lob. Wijnstekers is nu in balbezit. Wijnstekers schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Bijen verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vanghelie geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Titmos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Titmos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Karolingen Zeewolde - fc pilsener 0:13

63e minuut.
Havekotte onderschept slim de pass. Havekotte speelt de bal door. Wijnstekers heeft problemen om de bal te vangen. Titmos bereikt de bal nog maar net als eerste. Titmos schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Karolingen Zeewolde - fc pilsener 0:14

64e minuut.
de Kruyff bereikt de bal nog maar net als eerste. Titmos rent richting de bal. Wolters is nu in balbezit. van Beukering rent richting de bal. van Beukering draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Wolters bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolters passt de bal zonder na te denken. Titmos is nu in balbezit. Titmos haalt uit met een fantastische trap. Veltman maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

73e minuut.
Nicoliţă met een sublieme pass. Wijnstekers kopt de bal weg. Daar is van Beukering, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wolters is nu in balbezit. Wolters schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Puska kopt de bal weg. van Beukering rent richting de bal. van Beukering passt de bal in één keer door. Wolters is nu in balbezit. Wolters haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Karolingen Zeewolde - fc pilsener 0:15

80e minuut.
Mous geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Havekotte met de inworp. Titmos rent richting de bal. Titmos haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Haye passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Wijnstekers de bal. Wijnstekers speelt de bal door. Wolters rent richting de bal. Wolters schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Karolingen Zeewolde - fc pilsener 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karolingen Zeewolde 76%, fc pilsener 24%.
Karolingen Zeewolde - fc pilsener 0:16