Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Swamp FC Odin Odijk
532 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
21% Spel op eigen helft 79%
32 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
43.9 gemiddelde waardering 16.7
solid Schieten poor
good Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Pandelescu met een sublieme pass. Furnea bereikt de bal nog maar net als eerste. Furnea probeert naar een medespeler te passen. Jackiewicz is nu in balbezit. Jackiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Swamp FC - Odin Odijk 1:0

6e minuut.
Carucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Carucci passt de bal zonder na te denken. Jackiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jackiewicz haalt uit met een fantastische trap. van Mourik werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

8e minuut.
Jackiewicz kopt de bal weg. Knioła rent richting de bal. Knioła geeft een lange en hoge pass. Di Ricci rent richting de bal. Di Ricci schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
van Mourik speelt de bal door. Moens kopt de bal weg. Stam met een sublieme pass. Furnea is nu in balbezit. Furnea geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Di Ricci met een sublieme pass. Knioła rent richting de bal. van Oostrum begaat een overtreding. Knioła raakt geblesseerd tijdens het duel. Di Ricci wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Jackiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jackiewicz speelt de bal door. Di Ricci met een sublieme pass. Knioła is nu in balbezit. Knioła haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Moens rent richting de bal. Pandelescu verovert de bal door een tackle van achteren. Stam rent richting de bal. Pandelescu onderschept slim de pass. Pandelescu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Eiting met een sublieme pass. Elia rent richting de bal. Met opzet legt Pandelescu zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Pandelescu moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Pandelescu schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

28e minuut.
Furnea met een sublieme pass. Di Ricci rent richting de bal. Di Ricci probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Jackiewicz de bal. Jackiewicz schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Swamp FC - Odin Odijk 2:0

34e minuut.
Spinas probeert naar een medespeler te passen. Carucci rent richting de bal. Carucci probeert naar een medespeler te passen. Knioła rent richting de bal. Knioła haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Knioła speelt de bal door. Di Ricci heeft problemen om de bal te vangen. Di Ricci passt de bal met de wreef. Jackiewicz rent richting de bal. Jackiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Daar is Stam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bachmann is nu in balbezit. Met opzet legt Stam zijn tegenspeler op de grond. Stam krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Havekotte raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bosman komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Furnea kopt de bal weg. Knioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Ricci met een sublieme pass. Jackiewicz is nu in balbezit. Jackiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Di Ricci probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Knioła de bal. Knioła schiet op doel. van Oostrum probeert de bal aan de voet te houden. van Mourik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Swamp FC - Odin Odijk 3:0

43e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat van Mourik niet meer kan verder spelen. Houtman komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Jackiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Knioła bereikt de bal nog maar net als eerste. van Oostrum legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! van Oostrum krijgt een gele kaart. Knioła is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Di Ricci zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Swamp FC 19%, Odin Odijk 81%.
The Swamp FC - Odin Odijk 3:0

51e minuut.
Daar is van Oostrum, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Di Ricci probeert naar een medespeler te passen. Jackiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Ricci rent richting de bal. Di Ricci draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
de Roover passt de bal met de wreef. Furnea rent richting de bal. Furnea geeft de bal voor. Jackiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jackiewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
The Swamp FC - Odin Odijk 4:0

56e minuut.
Knioła rent richting de bal. Knioła geeft de bal voor. Jackiewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Di Ricci rent richting de bal. Di Ricci schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Bachmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Ricci speelt de bal door. Carucci met een sublieme pass. Knioła is nu in balbezit. Knioła schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Knioła is nu in balbezit. Knioła probeert naar een medespeler te passen. Di Ricci met een sublieme pass. Jackiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Jackiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Swamp FC - Odin Odijk 5:0

72e minuut.
Moens speelt de bal door. Klungelig pakt Elia de bal. Elia passt de bal zonder na te denken. Jackiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jackiewicz draait met de bal, schiet en ... Houtman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Eiting rent richting de bal. Di Ricci verovert de bal door een tackle van achteren. Di Ricci passt de bal in één keer door. Knioła is nu in balbezit. Knioła draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Swamp FC - Odin Odijk 6:0

82e minuut.
Jackiewicz rent richting de bal. Di Ricci bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Ricci passt de bal zonder na te denken. Jackiewicz rent richting de bal. Jackiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Swamp FC - Odin Odijk 7:0

89e minuut.
Jackiewicz passt de bal zonder na te denken. Knioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Knioła passt de bal met de wreef. Di Ricci is nu in balbezit. Di Ricci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Swamp FC - Odin Odijk 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Swamp FC 23%, Odin Odijk 77%.
The Swamp FC - Odin Odijk 8:0