Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blue Tigers FC Zombies go Schiedam
433X Tactiek FcVVdsT3
44% Balbezit 56%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
28.5 gemiddelde waardering 33.5
average Schieten adequate
weak Passen adequate
poor Verdedigen adequate


3e minuut.
Musampa passt de bal met de wreef. Sassanguie is nu in balbezit. Sassanguie passt de bal in één keer door. Dávila rent richting de bal. Dávila draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Musampa speelt de bal door. Sassanguie geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Belcea de bal. Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Orta passt de bal zonder na te denken. Michels bereikt de bal nog maar net als eerste. Michels speelt de bal door. Dávila rent richting de bal. Dávila schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Tigers FC - Zombies go Schiedam 0:1

9e minuut.
de Wolf speelt de bal door. Alaşahin heeft problemen om de bal te vangen. Dávila schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dávila krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Orta met de inworp. Sassanguie is nu in balbezit. Cuzino rent richting de bal. Sassanguie onderschept slim de pass. Sassanguie geeft een lange en hoge pass. Paal!

21e minuut.
van Breda Kolff kopt de bal weg. Alaşahin met een sublieme pass. Rutgers bereikt de bal nog maar net als eerste. Fischer onderschept slim de pass. Fischer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Orta bereikt de bal nog maar net als eerste. Orta passt de bal in één keer door. van Breda Kolff kan de bal niet met de borst controleren. Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Lazarus verovert de bal door een tackle van achteren. Lazarus probeert naar een medespeler te passen. van Rouwendaal is nu in balbezit. van Rouwendaal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Tigers FC - Zombies go Schiedam 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Tigers FC 59%, Zombies go Schiedam 41%.
Blue Tigers FC - Zombies go Schiedam 0:2

47e minuut.
Rogić geeft een hoge lob. Alaşahin bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Michels. Michels krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Rutgers geeft de bal voor. van Rouwendaal kopt de bal weg. Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila haalt uit met een fantastische trap. Bucur werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Na een snelle pass probeert van Breda Kolff de bal onder controle te krijgen. Mendes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendes passt de bal zonder na te denken. Dávila is nu in balbezit. Dávila draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Lazarus bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazarus geeft een lange en hoge pass. van Rouwendaal is nu in balbezit. van Rouwendaal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Tigers FC - Zombies go Schiedam 0:3

75e minuut.
van Breda Kolff bereikt de bal nog maar net als eerste. van Breda Kolff passt de bal in één keer door. Rogić heeft problemen om de bal te vangen. van Rouwendaal bereikt de bal nog maar net als eerste. van Rouwendaal haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Tigers FC - Zombies go Schiedam 0:4

76e minuut.
Cuzino passt de bal zonder na te denken. Belcea probeert naar een medespeler te passen. Rogić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendes onderschept slim de pass. Mendes haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dávila is nu in balbezit. Dávila haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Fischer onderschept slim de pass. Alaşahin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rutgers is nu in balbezit. Alaşahin verovert de bal door een tackle van achteren. Alaşahin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Tigers FC 52%, Zombies go Schiedam 48%.
Blue Tigers FC - Zombies go Schiedam 0:4