Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Triton Spangen Ganpati United
Normal Tactiek 532
40% Balbezit 60%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 20.4
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


23e minuut.
Trindade rent richting de bal. Buimer verovert de bal door een tackle van achteren. Buimer probeert naar een medespeler te passen. Botman rent richting de bal. Botman haalt uit met een fantastische trap. Ebicilio bokst de bal weg.

34e minuut.
Peltzer geeft de bal voor. Kreekels bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreekels passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Schmidt de bal. Schmidt schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Inworp. Schendelaar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. de Haan rent richting de bal. de Haan geeft een hoge lob. Ebicilio werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Triton Spangen - Ganpati United 0:1

40e minuut.
Ede passt de bal met de wreef. Velland rent richting de bal. Met opzet legt Peltzer zijn tegenspeler op de grond. Velland raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Velland kan niet meer verder spelen. Treijtel komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Triton Spangen 66%, Ganpati United 34%.
Triton Spangen - Ganpati United 0:1

58e minuut.
Ede probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert van der Wal de bal onder controle te krijgen. de Haan rent richting de bal. Botman bereikt de bal nog maar net als eerste. Botman draait met de bal, schiet en ... Ebicilio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Triton Spangen - Ganpati United 0:2

61e minuut.
Vondel geeft een hoge lob. van Amersfoort heeft problemen om de bal te vangen. de Haan rent richting de bal. van Amersfoort bereikt de bal nog maar net als eerste. van Amersfoort passt de bal met de wreef. Ebicilio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
van der Wal probeert naar een medespeler te passen. Kreekels is nu in balbezit. Kreekels speelt de bal door. Schmidt bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmidt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Triton Spangen 66%, Ganpati United 34%.
Triton Spangen - Ganpati United 0:2