Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zombies go Schiedam FC Berend Botje
FcVVdsT3 Tactiek 4-4-2
42% Balbezit 58%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 38
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
32.2 gemiddelde waardering 52.8
average Schieten excellent
adequate Passen good
adequate Verdedigen good


1e minuut.
Orta rent richting de bal. Cillessen verovert de bal door een tackle van achteren. Cillessen speelt de bal door. Ostas rent richting de bal. Ostas haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Zombies go Schiedam - FC Berend Botje 0:1

3e minuut.
Olmedo onderschept slim de pass. Olmedo met een sublieme pass. Fofana is nu in balbezit. Fofana draait met de bal, schiet en ... Prunea probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Olmedo kopt de bal weg. Daar is Rutgers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fofana rent richting de bal. Fofana haalt uit met een fantastische trap. Prunea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zombies go Schiedam - FC Berend Botje 0:2

10e minuut.
Rutgers kopt de bal weg. Olmedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Olmedo probeert naar een medespeler te passen. Džumhur speelt de bal door. Cillessen geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Tenekeci rent richting de bal. Tenekeci speelt de bal door. Rutgers rent richting de bal. Fofana onderschept slim de pass. Fofana draait met de bal, schiet en ... Prunea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Fofana rent richting de bal. Rutgers bereikt de bal nog maar net als eerste. Fofana verovert de bal door een tackle van achteren. Fofana draait met de bal, schiet en ... Prunea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Džumhur is nu in balbezit. Rutgers begaat een overtreding. Džumhur is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tenekeci met een snel genomen vrije trap. Fofana maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Sassanguie kopt de bal weg. Burger bereikt de bal nog maar net als eerste. Burger geeft een hoge lob. Ostas is nu in balbezit. Ostas draait met de bal, schiet en ... Prunea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Olmedo speelt de bal door. Fofana heeft problemen om de bal te vangen. Fofana schiet op doel. Rutgers probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Prunea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zombies go Schiedam - FC Berend Botje 0:3

28e minuut.
Ostas rent richting de bal. Ostas geeft een lange en hoge pass. Džumhur bereikt de bal nog maar net als eerste. Džumhur schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zombies go Schiedam - FC Berend Botje 0:4

31e minuut.
Tenekeci passt de bal met de wreef. Olmedo probeert naar een medespeler te passen. Fofana bereikt de bal nog maar net als eerste. Fofana haalt uit met een fantastische trap. Prunea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zombies go Schiedam - FC Berend Botje 0:5

36e minuut.
Tenekeci speelt de bal door. Klungelig pakt Džumhur de bal. Musampa bereikt de bal nog maar net als eerste. Džumhur verovert de bal door een tackle van achteren. Džumhur haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Tenekeci is nu in balbezit. Tenekeci probeert naar een medespeler te passen. Musampa is nu in balbezit. Olmedo verovert de bal door een tackle van achteren. Olmedo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Cillessen kopt de bal weg. Olmedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Olmedo passt de bal in één keer door. Fofana bereikt de bal nog maar net als eerste. Fofana schiet op doel. Prunea bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zombies go Schiedam 84%, FC Berend Botje 16%.
Zombies go Schiedam - FC Berend Botje 0:5

47e minuut.
Olmedo probeert naar een medespeler te passen. Rutgers is nu in balbezit. Džumhur verovert de bal door een tackle van achteren. Džumhur draait met de bal, schiet en ... Prunea maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Džumhur rent richting de bal. Džumhur haalt uit met een fantastische trap. Prunea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fofana probeert de bal met de borst te controleren. Džumhur bereikt de bal nog maar net als eerste. Džumhur draait met de bal, schiet en ... Prunea bokst de bal weg.

50e minuut.
Olmedo is nu in balbezit. Olmedo met een sublieme pass. Džumhur rent richting de bal. Džumhur haalt uit met een fantastische trap. Prunea probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Zombies go Schiedam - FC Berend Botje 0:6

52e minuut.
Okpara maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Olmedo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olmedo passt de bal met de wreef. Daar is Džumhur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Džumhur draait met de bal, schiet en ... Prunea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fofana rent richting de bal. Fofana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zombies go Schiedam - FC Berend Botje 0:7

53e minuut.
Musampa rent richting de bal. Musampa speelt de bal door. Musampa is nu in balbezit. Olmedo rent richting de bal. Olmedo haalt uit met een fantastische trap. Prunea bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Olmedo zal de hoekschop nemen. Fofana krijgt zijn hoofd ertegen. Prunea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zombies go Schiedam - FC Berend Botje 0:8

65e minuut.
Džumhur onderschept slim de pass. Klungelig pakt Fofana de bal. Džumhur rent richting de bal. Džumhur schiet op doel. Prunea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zombies go Schiedam - FC Berend Botje 0:9

66e minuut.
Fuzileiro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tenekeci geeft een hoge lob. Michels heeft problemen om de bal te vangen. Ostas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostas schiet op doel. Prunea bokst de bal weg. Olmedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Olmedo haalt uit met een fantastische trap. Prunea maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Klungelig pakt Olmedo de bal. Olmedo geeft de bal voor. Džumhur rent richting de bal. Džumhur draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Džumhur bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Zombies go Schiedam - FC Berend Botje 0:10

73e minuut.
Michels neemt vlug de vrije trap. Burger rent richting de bal. Dávila onderschept slim de pass. Dávila draait met de bal, schiet en ... Ayyıldız maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zombies go Schiedam - FC Berend Botje 1:10

74e minuut.
Orta bereikt de bal nog maar net als eerste. Fofana onderschept slim de pass. Fofana geeft een hoge lob. Olmedo is nu in balbezit. Olmedo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Daar is Musampa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fofana bereikt de bal nog maar net als eerste. Fofana haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Cillessen geeft een lange en hoge pass. Olmedo is nu in balbezit. Musampa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Musampa krijgt een gele kaart. Olmedo wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Fofana neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Zombies go Schiedam - FC Berend Botje 1:11

84e minuut.
Burger geeft een lange en hoge pass. Cillessen probeert naar een medespeler te passen. Fofana rent richting de bal. Džumhur is nu in balbezit. Džumhur schiet op doel. Prunea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Džumhur is nu in balbezit. Džumhur haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zombies go Schiedam - FC Berend Botje 1:12

88e minuut.
Olmedo kopt de bal weg. Rutgers is nu in balbezit. Fofana onderschept slim de pass. Fofana draait met de bal, schiet en ... Prunea probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Zombies go Schiedam - FC Berend Botje 1:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zombies go Schiedam 72%, FC Berend Botje 28%.
Zombies go Schiedam - FC Berend Botje 1:13