Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Water Zeist Triton Spangen
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 16.6
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
van der Wal is nu in balbezit. van der Wal met een sublieme pass. Klungelig pakt Kreekels de bal. Kreekels geeft een hoge lob. Schmidt maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Peltzer passt de bal zonder na te denken. Bernadina geeft de bal voor. Daar is Bals, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Timmermans onderschept slim de pass. Timmermans haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Bernadina met een sublieme pass. Doodeman is nu in balbezit. Doodeman passt de bal met de wreef. Timmermans rent richting de bal. Timmermans schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
van Vossen verovert de bal door een tackle van achteren. van Vossen passt de bal in één keer door. Bals bereikt de bal nog maar net als eerste. Timmermans verovert de bal door een tackle van achteren. Timmermans schiet op doel. Ebicilio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
van der Wal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Doodeman onderschept slim de pass. Doodeman passt de bal zonder na te denken. Timmermans bereikt de bal nog maar net als eerste. Timmermans haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Bernadina rent richting de bal. Schmidt rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bernadina. Schmidt raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Schmidt kan niet meer verder spelen. Los komt het veld opgelopen.

33e minuut.
van Mieghem rent richting de bal. Koster onderschept slim de pass. Koster speelt de bal door. Los rent richting de bal. Los draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Water Zeist 33%, Triton Spangen 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Water Zeist - Triton Spangen 0:0

55e minuut.
Ede met een snelle inworp. van der Wal rent richting de bal. van der Wal passt de bal zonder na te denken. Kreekels is nu in balbezit. Kreekels geeft een hoge lob. Paal! Kieftenbeld is nu in balbezit. Los verovert de bal door een tackle van achteren. Los schiet op doel. Dumfries probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Water Zeist - Triton Spangen 0:1

79e minuut.
Daar is Peltzer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peltzer geeft de bal voor. Ede geeft een lange en hoge pass. Los is nu in balbezit. Los schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Ede met een sublieme pass. Kreekels rent richting de bal. Kreekels geeft de bal voor. Los is nu in balbezit. Los schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Water Zeist 51%, Triton Spangen 49%.
Water Zeist - Triton Spangen 0:1