Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TCB Zombies go Schiedam
532 Tactiek FcVVdsT3
55% Balbezit 45%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
43.5 gemiddelde waardering 32
good Schieten average
adequate Passen average
solid Verdedigen adequate


5e minuut.
Arntsen onderschept slim de pass. Argudiayiv bereikt de bal nog maar net als eerste. Argudiayiv passt de bal zonder na te denken. Arntsen is nu in balbezit. Arntsen haalt uit met een fantastische trap. Prunea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Argudiayiv probeert naar een medespeler te passen. Rutgers rent richting de bal. Arntsen onderschept slim de pass. Arntsen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Tritone passt de bal zonder na te denken. Musampa rent richting de bal. Arntsen onderschept slim de pass. Arntsen draait met de bal, schiet en ... Prunea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TCB - Zombies go Schiedam 1:0

21e minuut.
Ziomkowski geeft een lange en hoge pass. Tritone rent richting de bal. Sassanguie tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sassanguie krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Tritone geeft een hoge lob. Argudiayiv bereikt de bal nog maar net als eerste. Argudiayiv probeert naar een medespeler te passen. Tritone is nu in balbezit. Tritone schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
TCB - Zombies go Schiedam 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TCB 40%, Zombies go Schiedam 60%.
TCB - Zombies go Schiedam 2:0

51e minuut.
Yuanxiang is nu in balbezit. Musampa onderschept slim de pass. Musampa geeft een hoge lob. van Rouwendaal rent richting de bal. van Rouwendaal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Musampa kopt de bal weg. Ziomkowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. van Rouwendaal is nu in balbezit. van Rouwendaal draait met de bal, schiet en ... Lotus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TCB - Zombies go Schiedam 2:1

60e minuut.
Rutgers geeft een hoge lob. Ziomkowski rent richting de bal. van Rouwendaal verovert de bal door een tackle van achteren. van Rouwendaal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TCB - Zombies go Schiedam 2:2

62e minuut.
Lazarus is nu in balbezit. Martziano probeert naar een medespeler te passen. Musampa probeert naar een medespeler te passen. van Rouwendaal bereikt de bal nog maar net als eerste. van Rouwendaal haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
TCB - Zombies go Schiedam 2:3

75e minuut.
Gołkowski passt de bal met de wreef. Fane rent richting de bal. Fane passt de bal zonder na te denken. Tritone bereikt de bal nog maar net als eerste. Tritone schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Musampa met een sublieme pass. Lazarus rent richting de bal. Lazarus speelt de bal door. van Rouwendaal is nu in balbezit. van Rouwendaal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Chiedozie geeft een lange en hoge pass. Rutgers bereikt de bal nog maar net als eerste. Yuanxiang onderschept slim de pass. Yuanxiang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TCB - Zombies go Schiedam 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TCB 58%, Zombies go Schiedam 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TCB - Zombies go Schiedam 3:3