Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SC Riemersma Heren Roosendaal
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.8 gemiddelde waardering 19.2
matig Schieten zwak
slecht Passen slecht
matig Verdedigen zwak


15e minuut.
Lichodziejewski verovert de bal door een tackle van achteren. Woudenberg rent richting de bal. Lichodziejewski verovert de bal door een tackle van achteren. Lichodziejewski draait met de bal, schiet en ... Sporkslede verovert de bal door een tackle van achteren. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Riemersma - Heren Roosendaal 1:0

16e minuut.
Lichodziejewski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Schreuder komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Berg geeft een lange en hoge pass. Schreuder bereikt de bal nog maar net als eerste. Pak onderschept slim de pass. van Gorp bereikt de bal nog maar net als eerste. van Gorp schiet op doel. Latuheru bokst de bal weg.

40e minuut.
Balkestein met een snelle inworp. van Gorp rent richting de bal. van Gorp passt de bal in één keer door. Schreuder bereikt de bal nog maar net als eerste. Schreuder draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Schreuder heeft problemen om de bal te vangen. Pak rent richting de bal. Pak passt de bal zonder na te denken. Schreuder bereikt de bal nog maar net als eerste. Schreuder haalt uit met een fantastische trap. Latuheru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Riemersma 32%, Heren Roosendaal 68%.
SC Riemersma - Heren Roosendaal 1:0

50e minuut.
Zeeman met een snelle inworp. Grimaud probeert naar een medespeler te passen. van Gorp rent richting de bal. Schreuder bereikt de bal nog maar net als eerste. Schreuder schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Dekker probeert naar een medespeler te passen. Smal rent richting de bal. Smal probeert naar een medespeler te passen. Elfring bereikt de bal nog maar net als eerste. Elfring draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Grimaud speelt de bal door. Schreuder rent richting de bal. Groot bereikt de bal nog maar net als eerste. Schreuder verovert de bal door een tackle van achteren. Schreuder haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Hansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pahlplatz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hansen raakt geblesseerd tijdens het duel. Hansen kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. af Klinteberg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SC Riemersma - Heren Roosendaal 1:1

90e minuut.
Woudenberg probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hansen is nu in balbezit. Zeeman schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Zeeman moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Zeeman schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Hansen wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Hansen kan niet meer verder spelen. Eijkenbroek komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Riemersma 72%, Heren Roosendaal 28%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SC Riemersma - Heren Roosendaal 1:1