Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SC Riemersma FC Berend Botje
Normal Tactiek 4-4-2
40% Balbezit 60%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 43
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
24.5 gemiddelde waardering 49.4
average Schieten excellent
poor Passen good
average Verdedigen good


2e minuut.
Ostas rent richting de bal. af Klinteberg met een sublieme pass. Tenekeci kopt de bal weg. Džumhur bereikt de bal nog maar net als eerste. Džumhur schiet op doel. af Klinteberg bokst de bal weg.

4e minuut.
Grimaud rent richting de bal. Grimaud geeft een hoge lob. Okpara kopt de bal weg. Ostas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostas draait met de bal, schiet en ... af Klinteberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Godoy speelt de bal door. Džumhur is nu in balbezit. Džumhur passt de bal zonder na te denken. Fofana is nu in balbezit. Fofana haalt uit met een fantastische trap. af Klinteberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Fuzileiro onderschept slim de pass. Fuzileiro passt de bal in één keer door. Leezer rent richting de bal. Džumhur onderschept slim de pass. Džumhur schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Džumhur geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Pahlplatz de bal onder controle te krijgen. Fofana rent richting de bal. Fofana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Riemersma - FC Berend Botje 0:1

9e minuut.
Balkestein is nu in balbezit. Ostas onderschept slim de pass. Slijngard tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ostas raakt geblesseerd tijdens het duel. Cillessen zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. af Klinteberg bokst de bal weg.

11e minuut.
Godoy passt de bal zonder na te denken. Cillessen is nu in balbezit. Cillessen speelt de bal door. Klungelig pakt Fofana de bal. Fofana schiet op doel. af Klinteberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Cillessen is nu in balbezit. Pahlplatz begaat een overtreding. Cillessen raakt geblesseerd tijdens het duel. Burger met een snel genomen vrije trap. Tenekeci met een sublieme pass. Džumhur rent richting de bal. Džumhur haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Godoy kopt de bal weg. Tenekeci geeft een hoge lob. Fofana bereikt de bal nog maar net als eerste. Fofana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Riemersma - FC Berend Botje 0:2

18e minuut.
Vosmaer geeft de bal voor. Inworp. Cillessen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ostas is nu in balbezit. Ostas haalt uit met een fantastische trap. af Klinteberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Vosmaer de bal. Fofana rent richting de bal. Fofana schiet op doel. Vosmaer probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ostas zal de hoekschop nemen. Fofana probeert de bal met de borst te controleren. Fofana schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Fuzileiro kopt de bal weg. Tenekeci bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenekeci passt de bal in één keer door. Fofana bereikt de bal nog maar net als eerste. Fofana draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ostas is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ostas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Džumhur springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Deme bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuzileiro rent richting de bal. Fuzileiro geeft een lange en hoge pass. Fofana bereikt de bal nog maar net als eerste. Fofana haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Pahlplatz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cillessen met de inworp. Ostas is nu in balbezit. Ostas haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SC Riemersma - FC Berend Botje 0:3

31e minuut.
Cillessen met een sublieme pass. Fofana bereikt de bal nog maar net als eerste. Fofana met een sublieme pass. Ostas is nu in balbezit. Ostas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Berg geeft een hoge lob. Perra kopt de bal weg. Tenekeci probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tenekeci geeft een hoge lob. Fofana springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Riemersma - FC Berend Botje 0:4

43e minuut.
Cillessen passt de bal met de wreef. Džumhur rent richting de bal. Pahlplatz rent richting de bal. Džumhur onderschept slim de pass. Džumhur haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Berg verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tenekeci neemt de hoekschop. Fofana rent richting de bal. Fofana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SC Riemersma - FC Berend Botje 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Riemersma 89%, FC Berend Botje 11%.
SC Riemersma - FC Berend Botje 0:5

46e minuut.
Tenekeci is nu in balbezit. Tenekeci geeft de bal voor. Berg controleert de bal met de borst. Fofana is nu in balbezit. Fofana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Riemersma - FC Berend Botje 0:6

51e minuut.
Fuzileiro heeft problemen om de bal te vangen. Fuzileiro geeft de bal voor. Tenekeci geeft een lange en hoge pass. Fofana rent richting de bal. Fofana draait met de bal, schiet en ... af Klinteberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Cillessen speelt de bal door. Vosmaer heeft problemen om de bal te vangen. Ostas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fofana is nu in balbezit. Fofana haalt uit met een fantastische trap. af Klinteberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Godoy rent richting de bal. Godoy geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Vosmaer de bal onder controle te krijgen. Fofana bereikt de bal nog maar net als eerste. Fofana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Riemersma - FC Berend Botje 0:7

59e minuut.
Ostas rent richting de bal. Ostas passt de bal zonder na te denken. Fofana rent richting de bal. Tenekeci bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenekeci draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Godoy verovert de bal door een tackle van achteren. Godoy geeft een lange en hoge pass. Slijngard kopt de bal weg. Fofana rent richting de bal. Fofana haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Doeltrap. af Klinteberg met een harde bal richting middenveld. Tenekeci bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenekeci geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Cillessen verovert de bal door een tackle van achteren. Džumhur bereikt de bal nog maar net als eerste. Džumhur speelt de bal door. Fofana rent richting de bal. Fofana haalt uit met een fantastische trap. af Klinteberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Riemersma - FC Berend Botje 0:8

75e minuut.
Leezer kopt de bal weg. Cillessen bereikt de bal nog maar net als eerste. Cillessen passt de bal zonder na te denken. Fofana bereikt de bal nog maar net als eerste. Fofana haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Fofana speelt de bal door. Ostas rent richting de bal. Ostas passt de bal in één keer door. Džumhur rent richting de bal. Džumhur haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Fofana is nu in balbezit. Paal! Fofana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Riemersma - FC Berend Botje 0:9

80e minuut.
Pahlplatz rent richting de bal. Džumhur verovert de bal door een tackle van achteren. Džumhur met een sublieme pass. Fofana is nu in balbezit. Fofana haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Daar is Džumhur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Džumhur passt de bal zonder na te denken. Fofana bereikt de bal nog maar net als eerste. Fofana haalt uit met een fantastische trap. af Klinteberg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Riemersma - FC Berend Botje 0:10

85e minuut.
Džumhur probeert naar een medespeler te passen. Tenekeci met een sublieme pass. Fofana rent richting de bal. Fofana schiet op doel. af Klinteberg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Godoy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tenekeci geeft een hoge lob. Daar is Ostas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ostas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Cillessen passt de bal zonder na te denken. Tenekeci rent richting de bal. Tenekeci probeert naar een medespeler te passen. Fofana rent richting de bal. Fofana draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Riemersma 84%, FC Berend Botje 16%.
SC Riemersma - FC Berend Botje 0:10