Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KingMilkaOreo TCB
Normal Tactiek 532
41% Balbezit 59%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 39.5
slecht Schieten goed
zwak Passen redelijk
waardeloos Verdedigen goed


4e minuut.
Jochemsen is nu in balbezit. Argudiayiv verovert de bal door een tackle van achteren. Argudiayiv speelt de bal door. Tritone rent richting de bal. Tritone haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Gołkowski onderschept slim de pass. Yuanxiang rent richting de bal. Yuanxiang probeert naar een medespeler te passen. Tritone bereikt de bal nog maar net als eerste. Tritone schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KingMilkaOreo - TCB 0:1

10e minuut.
Elía geeft de bal voor. Tritone kopt de bal weg. Jochemsen probeert de bal aan de voet te houden. Arntsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Arntsen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Fane passt de bal zonder na te denken. Yuanxiang is nu in balbezit. Tritone probeert naar een medespeler te passen. Arntsen rent richting de bal. Arntsen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KingMilkaOreo - TCB 0:2

41e minuut.
Argudiayiv rent richting de bal. Argudiayiv geeft de bal voor. Daar is George, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tritone bereikt de bal nog maar net als eerste. Tritone haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Fokker is nu in balbezit. Fokker passt de bal met de wreef. Beijers heeft problemen om de bal te vangen. Tritone is nu in balbezit. Tritone schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KingMilkaOreo 68%, TCB 32%.
KingMilkaOreo - TCB 0:2

47e minuut.
Gołkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołkowski speelt de bal door. Arntsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Yuanxiang rent richting de bal. Yuanxiang draait met de bal, schiet en ... Post verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tritone maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Yuanxiang rent richting de bal. Yuanxiang passt de bal met de wreef. Arntsen is nu in balbezit. Arntsen draait met de bal, schiet en ... Post maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KingMilkaOreo - TCB 0:3

67e minuut.
Arntsen onderschept slim de pass. Tritone is nu in balbezit. Yuanxiang rent richting de bal. Yuanxiang schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Arntsen rent richting de bal. Arntsen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KingMilkaOreo - TCB 0:4

69e minuut.
Argudiayiv met de inworp. Arntsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Yuanxiang is nu in balbezit. Arntsen rent richting de bal. Arntsen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Martziano rent richting de bal. Martziano passt de bal zonder na te denken. Argudiayiv is nu in balbezit. Argudiayiv geeft een hoge lob. Tritone springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Martziano probeert naar een medespeler te passen. Argudiayiv is nu in balbezit. Argudiayiv geeft een lange en hoge pass. Tritone heeft problemen om de bal te vangen. Yuanxiang geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KingMilkaOreo 70%, TCB 30%.
KingMilkaOreo - TCB 0:4