Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zombies go Schiedam Ganpati United
FcVVdsT3 Tactiek 532
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
23 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
32 gemiddelde waardering 20.1
adequate Schieten poor
adequate Passen weak
adequate Verdedigen poor


11e minuut.
Klungelig pakt Treijtel de bal. Musampa onderschept slim de pass. Musampa geeft de bal voor. van Rouwendaal is nu in balbezit. van Rouwendaal draait met de bal, schiet en ... Dumfries probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Dávila verovert de bal door een tackle van achteren. Sassanguie rent richting de bal. Sassanguie passt de bal zonder na te denken. van Rouwendaal bereikt de bal nog maar net als eerste. van Rouwendaal schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Cruden geeft een lange en hoge pass. Musampa geeft een lange en hoge pass. van Rouwendaal bereikt de bal nog maar net als eerste. van Rouwendaal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zombies go Schiedam - Ganpati United 1:0

35e minuut.
Lubbers bereikt de bal nog maar net als eerste. Sassanguie verovert de bal door een tackle van achteren. Sassanguie passt de bal met de wreef. Dávila is nu in balbezit. Dávila draait met de bal, schiet en ... Paal!

38e minuut.
Lubbers heeft problemen om de bal te vangen. Mendes rent richting de bal. Mendes probeert naar een medespeler te passen. Dávila is nu in balbezit. Dávila haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Orta met een sublieme pass. Mendes speelt de bal door. Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila schiet op doel. Dumfries maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zombies go Schiedam - Ganpati United 2:0

44e minuut.
van Rouwendaal rent richting de bal. van Amersfoort bereikt de bal nog maar net als eerste. van Rouwendaal onderschept slim de pass. van Rouwendaal schiet op doel. Dumfries werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zombies go Schiedam - Ganpati United 3:0

45e minuut.
de Haan speelt de bal door. Daar is van Amersfoort, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Amersfoort probeert naar een medespeler te passen. van Rouwendaal bereikt de bal nog maar net als eerste. van Rouwendaal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zombies go Schiedam 32%, Ganpati United 68%.
Zombies go Schiedam - Ganpati United 3:0

52e minuut.
Mendes kopt de bal weg. van Rouwendaal bereikt de bal nog maar net als eerste. van Rouwendaal heeft problemen om de bal te vangen. van Rouwendaal schiet op doel. Dumfries werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zombies go Schiedam - Ganpati United 4:0

53e minuut.
Foor geeft een lange en hoge pass. Sassanguie bereikt de bal nog maar net als eerste. Schendelaar rent richting de bal. Sassanguie verovert de bal door een tackle van achteren. Sassanguie geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Na een snelle pass probeert Buimer de bal onder controle te krijgen. Lazarus rent richting de bal. Lazarus met een sublieme pass. Klungelig pakt Dávila de bal. Dávila haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Musampa verovert de bal door een tackle van achteren. Musampa geeft de bal voor. van Rouwendaal bereikt de bal nog maar net als eerste. van Rouwendaal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zombies go Schiedam - Ganpati United 5:0

67e minuut.
Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. de Haan probeert naar een medespeler te passen. Lubbers bereikt de bal nog maar net als eerste. Sassanguie onderschept slim de pass. Sassanguie schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Vondel geeft de bal voor. Inworp. Sassanguie zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Orta bereikt de bal nog maar net als eerste. Orta geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. van Rouwendaal heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zombies go Schiedam - Ganpati United 6:0

77e minuut.
Michels kopt de bal weg. Orta probeert naar een medespeler te passen. Lazarus probeert naar een medespeler te passen. van Rouwendaal is nu in balbezit. van Rouwendaal haalt uit met een fantastische trap. Dumfries verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Musampa met een sublieme pass. Treijtel heeft problemen om de bal te vangen. Lazarus probeert naar een medespeler te passen. van Rouwendaal is nu in balbezit. van Rouwendaal haalt uit met een fantastische trap. Dumfries probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zombies go Schiedam - Ganpati United 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zombies go Schiedam 48%, Ganpati United 52%.
Zombies go Schiedam - Ganpati United 7:0