Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blue Tigers FC Triton Spangen
433X Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
34% Spel op eigen helft 66%
24 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29 gemiddelde waardering 18
matig Schieten slecht
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Alaşahin bereikt de bal nog maar net als eerste. Peltzer probeert naar een medespeler te passen. Astorino rent richting de bal. Zoet onderschept slim de pass. Zoet haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Fischer verovert de bal door een tackle van achteren. Fischer probeert naar een medespeler te passen. Alaşahin rent richting de bal. de Wolf bereikt de bal nog maar net als eerste. de Wolf schiet op doel. Ebicilio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Tigers FC - Triton Spangen 1:0

15e minuut.
Fischer speelt de bal door. Bals is nu in balbezit. Alaşahin verovert de bal door een tackle van achteren. Alaşahin draait met de bal, schiet en ... Ebicilio probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Astorino geeft de bal voor. Bals heeft problemen om de bal te vangen. de Wolf rent richting de bal. de Wolf draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Tigers FC - Triton Spangen 2:0

27e minuut.
Bals kopt de bal weg. Astorino probeert de bal met de borst te controleren. Astorino speelt de bal door. de Wolf is nu in balbezit. de Wolf haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
de Wolf probeert naar een medespeler te passen. Fischer bereikt de bal nog maar net als eerste. Fischer speelt de bal door. Alaşahin bereikt de bal nog maar net als eerste. Alaşahin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cuzino rent richting de bal. Cuzino geeft een lange en hoge pass. Ede heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cuzino neemt de hoekschop. Ebicilio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Inworp. Astorino met de inworp. Fischer rent richting de bal. Fischer geeft een lange en hoge pass. Alaşahin springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Tigers FC - Triton Spangen 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Tigers FC 35%, Triton Spangen 65%.
Blue Tigers FC - Triton Spangen 3:0

51e minuut.
Mutu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Astorino rent richting de bal. Astorino met een sublieme pass. Alaşahin rent richting de bal. Alaşahin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Astorino geeft een lange en hoge pass. de Wolf speelt de bal door. van der Wal probeert de bal aan de voet te houden. Alaşahin bereikt de bal nog maar net als eerste. Alaşahin draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Ede bereikt de bal nog maar net als eerste. Alaşahin rent richting de bal. Alaşahin passt de bal in één keer door. de Wolf is nu in balbezit. de Wolf schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
van Breda Kolff kopt de bal weg. van der Wal heeft problemen om de bal te vangen. Cuzino begaat een overtreding. Cuzino krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Bals probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Alaşahin is nu in balbezit. Alaşahin passt de bal in één keer door. de Wolf rent richting de bal. de Wolf schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Tigers FC - Triton Spangen 4:0

69e minuut.
Bals passt de bal zonder na te denken. Peltzer kan de bal niet met de borst controleren. Fischer bereikt de bal nog maar net als eerste. de Wolf is nu in balbezit. de Wolf schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Astorino onderschept slim de pass. Astorino passt de bal in één keer door. Fischer speelt de bal door. Alaşahin is nu in balbezit. Alaşahin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Tigers FC 32%, Triton Spangen 68%.
Blue Tigers FC - Triton Spangen 4:0