Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Awesome United KingMilkaOreo
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.6 gemiddelde waardering 16.6
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


17e minuut.
Veldmate verovert de bal door een tackle van achteren. Poepon is nu in balbezit. Veldmate maakt een afschuwelijke overtreding. Poepon wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Poepon kan niet meer verder spelen. Zonneveld komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Fokker is nu in balbezit. Bouy onderschept slim de pass. Veltman rent richting de bal. Bouy onderschept slim de pass. Bouy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Awesome United - KingMilkaOreo 1:0

23e minuut.
Zonneveld verovert de bal door een tackle van achteren. Jonk bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonk passt de bal zonder na te denken. Veldmate bereikt de bal nog maar net als eerste. Veldmate schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Zonneveld bereikt de bal nog maar net als eerste. Becker bereikt de bal nog maar net als eerste. Zonneveld begaat een overtreding. Becker is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Beijers met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Klungelig pakt Jochemsen de bal. Becker bereikt de bal nog maar net als eerste. Muyters probeert naar een medespeler te passen. Bouy is nu in balbezit. Bouy haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Awesome United 51%, KingMilkaOreo 49%.
Awesome United - KingMilkaOreo 1:0

47e minuut.
Gesink rent richting de bal. Jochemsen onderschept slim de pass. Jochemsen passt de bal met de wreef. Jonk is nu in balbezit. Jonk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Jochemsen heeft problemen om de bal te vangen. Muyters met een sublieme pass. Bouy rent richting de bal. Bouy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Awesome United - KingMilkaOreo 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Awesome United 44%, KingMilkaOreo 56%.
Awesome United - KingMilkaOreo 2:0