Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hoot Hoot Ganpati United
Normal Tactiek 532
45% Balbezit 55%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.8
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


7e minuut.
van Dord speelt de bal door. de Haan is nu in balbezit. Sinkgraven begaat een overtreding. de Haan wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. de Haan kan niet meer verder spelen. Treijtel komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Botman bereikt de bal nog maar net als eerste. Botman passt de bal zonder na te denken. Sier bereikt de bal nog maar net als eerste. Sier draait met de bal, schiet en ... van Dord probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Hoot Hoot - Ganpati United 0:1

23e minuut.
Treijtel is nu in balbezit. Sinkgraven onderschept slim de pass. Sinkgraven probeert naar een medespeler te passen. Botman rent richting de bal. Botman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hoot Hoot - Ganpati United 0:2

42e minuut.
Gemmel probeert de bal aan de voet te houden. Everse bereikt de bal nog maar net als eerste. Everse met een sublieme pass. Giesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Giesen schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hoot Hoot 40%, Ganpati United 60%.
Hoot Hoot - Ganpati United 0:2

66e minuut.
Everse speelt de bal door. Velland is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Happel. Happel krijgt een gele kaart. Velland raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

71e minuut.
Buimer passt de bal met de wreef. Treijtel bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Sinkgraven zijn tegenspeler op de grond. Sinkgraven krijgt een gele kaart. Treijtel wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Velland met een snel genomen vrije trap. Daar is van Gelderen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Botman is nu in balbezit. Botman schiet op doel. Paal!

73e minuut.
Botman speelt de bal door. van Stee rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lubbers. Lubbers krijgt een gele kaart.

76e minuut.
van Stee bereikt de bal nog maar net als eerste. Velland onderschept slim de pass. Velland passt de bal met de wreef. Buimer rent richting de bal. Buimer geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hoot Hoot 63%, Ganpati United 37%.
Hoot Hoot - Ganpati United 0:2