Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Water Zeist FC Berend Botje
Normal Tactiek 4-4-2
42% Balbezit 58%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 45
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 52.7
weak Schieten excellent
weak Passen good
poor Verdedigen average


3e minuut.
Tenekeci speelt de bal door. Džumhur is nu in balbezit. Džumhur passt de bal met de wreef. Fofana is nu in balbezit. Fofana schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Tenekeci rent richting de bal. Tenekeci geeft een hoge lob. Olmedo kopt de bal weg. Fofana rent richting de bal. Fofana schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Tenekeci is nu in balbezit. Tenekeci geeft de bal voor. Olmedo rent richting de bal. Olmedo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Water Zeist - FC Berend Botje 0:1

13e minuut.
Olmedo rent richting de bal. Olmedo draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert van Vossen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Olmedo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Džumhur bereikt de bal nog maar net als eerste. Fofana rent richting de bal. Džumhur rent richting de bal. Fofana bereikt de bal nog maar net als eerste. Fofana draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Fofana verovert de bal door een tackle van achteren. Fofana passt de bal in één keer door. Olmedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Olmedo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Botje kopt de bal weg. Tenekeci rent richting de bal. Tenekeci geeft een hoge lob. Fofana rent richting de bal. Fofana schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Olmedo heeft problemen om de bal te vangen. Olmedo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Daar is Brens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Godoy verovert de bal door een tackle van achteren. Godoy met een sublieme pass. Fofana rent richting de bal. Fofana draait met de bal, schiet en ... Dumfries kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Timmermans heeft problemen om de bal te vangen. Godoy verovert de bal door een tackle van achteren. Burger rent richting de bal. Džumhur is nu in balbezit. Džumhur haalt uit met een fantastische trap. Dumfries kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Kieftenbeld, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Vossen rent richting de bal. Fofana verovert de bal door een tackle van achteren. Fofana haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
van Mieghem bereikt de bal nog maar net als eerste. Olmedo onderschept slim de pass. Olmedo met een sublieme pass. Fofana rent richting de bal. Fofana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Water Zeist - FC Berend Botje 0:2

31e minuut.
Godoy rent richting de bal. Godoy geeft een hoge lob. van Vossen kan de bal niet met de borst controleren. Olmedo rent richting de bal. Olmedo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Bernadina kopt de bal weg. Burger geeft een lange en hoge pass. Vertonghen kopt de bal weg. Tenekeci bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenekeci draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Vertonghen trapt de bal weg. Cillessen is nu in balbezit. Cillessen probeert naar een medespeler te passen. Olmedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Olmedo schiet op doel. Dumfries kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Klungelig pakt Burger de bal. Burger geeft de bal voor. Olmedo rent richting de bal. Fofana bereikt de bal nog maar net als eerste. Fofana schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Burger passt de bal met de wreef. Džumhur rent richting de bal. Džumhur passt de bal zonder na te denken. Fofana is nu in balbezit. Fofana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Water Zeist - FC Berend Botje 0:3

40e minuut.
Cillessen rent richting de bal. Cillessen geeft een hoge lob. Daar is Bernadina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fofana is nu in balbezit. Fofana schiet op doel. Dumfries verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Daar is Burger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cillessen bereikt de bal nog maar net als eerste. Cillessen passt de bal zonder na te denken. Džumhur bereikt de bal nog maar net als eerste. Džumhur haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Water Zeist 81%, FC Berend Botje 19%.
Water Zeist - FC Berend Botje 0:3

46e minuut.
Džumhur is nu in balbezit. van Vossen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Džumhur is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cillessen met een snel genomen vrije trap. Fofana maakt een snoekduik en kopt de bal. Dumfries maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Water Zeist - FC Berend Botje 0:4

47e minuut.
Okpara speelt de bal door. Olmedo rent richting de bal. Olmedo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Fofana de bal. Fofana draait met de bal, schiet en ... Dumfries probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Water Zeist - FC Berend Botje 0:5

50e minuut.
van Mieghem rent richting de bal. Olmedo onderschept slim de pass. Olmedo speelt de bal door. Fofana rent richting de bal. Fofana haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Džumhur speelt de bal door. Cillessen geeft een lange en hoge pass. Vertonghen probeert de bal met de borst te controleren. Fofana is nu in balbezit. Fofana schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Olmedo zal de hoekschop nemen. Džumhur rent richting de bal. Tenekeci bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenekeci draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Tenekeci is nu in balbezit. Tenekeci passt de bal in één keer door. Fofana rent richting de bal. Fofana draait met de bal, schiet en ... Dumfries maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Water Zeist - FC Berend Botje 0:6

58e minuut.
Okpara geeft de bal voor. Kieftenbeld bereikt de bal nog maar net als eerste. Fofana verovert de bal door een tackle van achteren. Fofana schiet op doel. Dumfries maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Water Zeist - FC Berend Botje 0:7

63e minuut.
Cillessen passt de bal zonder na te denken. Džumhur rent richting de bal. Džumhur passt de bal zonder na te denken. Fofana is nu in balbezit. Fofana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Water Zeist - FC Berend Botje 0:8

64e minuut.
Doodeman met een sublieme pass. Kieftenbeld is nu in balbezit. Fofana verovert de bal door een tackle van achteren. Fofana draait met de bal, schiet en ... Vertonghen probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Godoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Godoy geeft een lange en hoge pass. Hollander kopt de bal weg. Fofana is nu in balbezit. Fofana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Water Zeist - FC Berend Botje 0:9

70e minuut.
Godoy probeert naar een medespeler te passen. Okpara bereikt de bal nog maar net als eerste. Okpara speelt de bal door. Džumhur rent richting de bal. Džumhur haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dumfries met een harde bal richting middenveld. Olmedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Olmedo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Džumhur onderschept slim de pass. Džumhur passt de bal zonder na te denken. Vertonghen speelt de bal door. Cillessen bereikt de bal nog maar net als eerste. Cillessen geeft een hoge lob. Dumfries probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Brens heeft problemen om de bal te vangen. Cillessen bereikt de bal nog maar net als eerste. Cillessen passt de bal zonder na te denken. Olmedo rent richting de bal. Džumhur probeert naar een medespeler te passen. Paal!
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Džumhur geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Vertonghen de bal. Fofana bereikt de bal nog maar net als eerste. Fofana schiet op doel. Dumfries probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Water Zeist - FC Berend Botje 0:10

83e minuut.
Tenekeci met een snelle inworp. Tenekeci heeft problemen om de bal te vangen. Tenekeci geeft een lange en hoge pass. Olmedo springt en kopt de bal. Vertonghen kopt de bal weg. Dumfries verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Cillessen probeert naar een medespeler te passen. Tenekeci is nu in balbezit. Tenekeci passt de bal met de wreef. Fofana rent richting de bal. Fofana schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Water Zeist - FC Berend Botje 0:11

90e minuut.
Inworp. Cillessen met een snelle inworp. Olmedo rent richting de bal. Olmedo schiet op doel. Dumfries werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Water Zeist - FC Berend Botje 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Water Zeist 86%, FC Berend Botje 14%.
Water Zeist - FC Berend Botje 0:12