Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rondo FC Aus Tirol
Normal Tactiek 4-1-2-2-1
40% Balbezit 60%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 33
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.3 gemiddelde waardering 46.4
average Schieten very good
poor Passen solid
unsatisfactory Verdedigen adequate


1e minuut.
Lagerwaard rent richting de bal. Babel speelt de bal door. Lagerwaard is nu in balbezit. Babel geeft de bal voor. Fadiga maakt een snoekduik en kopt de bal. Brobbey bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Rondo - FC Aus Tirol 0:1

3e minuut.
de Ruijter onderschept slim de pass. de Ruijter geeft een hoge lob. Groothuizen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagerwaard rent richting de bal. Babel geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fadiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadiga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rondo - FC Aus Tirol 0:2

10e minuut.
de Ruijter is nu in balbezit. Lagerwaard onderschept slim de pass. Lagerwaard passt de bal in één keer door. Daar is Fadiga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fadiga haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Lagerwaard is nu in balbezit. Lagerwaard passt de bal met de wreef. de Winter bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadiga verovert de bal door een tackle van achteren. Fadiga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rondo - FC Aus Tirol 0:3

14e minuut.
Babel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lagerwaard is nu in balbezit. de Ruijter legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! de Ruijter krijgt een gele kaart. Lagerwaard is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Blokker neemt zijn aanloop. Brobbey maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rondo - FC Aus Tirol 0:4

15e minuut.
Simbulan probeert naar een medespeler te passen. Babel controleert de bal met de borst. Babel geeft een hoge lob. Fadiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadiga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rondo - FC Aus Tirol 0:5

18e minuut.
de Ruijter is nu in balbezit. Babel verovert de bal door een tackle van achteren. Babel passt de bal met de wreef. Fadiga is nu in balbezit. Fadiga haalt uit met een fantastische trap. Brobbey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rondo - FC Aus Tirol 0:6

26e minuut.
Simbulan probeert naar een medespeler te passen. Habers bereikt de bal nog maar net als eerste. Habers probeert naar een medespeler te passen. Fadiga rent richting de bal. Fadiga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rondo - FC Aus Tirol 0:7

27e minuut.
Fadiga verovert de bal door een tackle van achteren. Menzo verovert de bal door een tackle van achteren. Lagerwaard onderschept slim de pass. Lagerwaard schiet op doel. Rodermond probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Babel probeert naar een medespeler te passen. Lagerwaard is nu in balbezit. Lagerwaard passt de bal in één keer door. Fadiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadiga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rondo - FC Aus Tirol 0:8

33e minuut.
Babel geeft een lange en hoge pass. De bal rolt over de achterlijn. Brobbey trapt de bal weg van het doel. Groothuizen kopt de bal weg. Habers geeft een hoge lob. Brobbey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fadiga maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rondo - FC Aus Tirol 0:9

36e minuut.
Lagerwaard passt de bal met de wreef. Wissink bereikt de bal nog maar net als eerste. Blokker verovert de bal door een tackle van achteren. Fadiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadiga draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Babel met een snelle inworp. Lagerwaard rent richting de bal. Lagerwaard geeft een hoge lob. Blokker is nu in balbezit. Blokker schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Blokker bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadiga is nu in balbezit. Lagerwaard rent richting de bal. Lagerwaard haalt uit met een fantastische trap. Brobbey probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Fadiga heeft problemen om de bal te vangen. Fadiga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rondo - FC Aus Tirol 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rondo 81%, FC Aus Tirol 19%.
Rondo - FC Aus Tirol 0:10

52e minuut.
Simbulan met een sublieme pass. Habers speelt de bal door. Fadiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagerwaard is nu in balbezit. Lagerwaard draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Groothuizen probeert naar een medespeler te passen. van der Eerden heeft problemen om de bal te vangen. van der Eerden speelt de bal door. Fadiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadiga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Fadiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Wissink onderschept slim de pass. Blokker verovert de bal door een tackle van achteren. Fadiga is nu in balbezit. Fadiga draait met de bal, schiet en ... Brobbey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rondo - FC Aus Tirol 0:11

57e minuut.
Schuman met een sublieme pass. Klungelig pakt de Vrij de bal. Wissink is nu in balbezit. Fadiga rent richting de bal. Fadiga haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
de Vrij onderschept slim de pass. Babel verovert de bal door een tackle van achteren. Babel passt de bal in één keer door. Fadiga kan de bal niet met de borst controleren. Fadiga draait met de bal, schiet en ... Brobbey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
de Winter geeft de bal voor. Habers kopt de bal weg. Daar is Fadiga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blokker is nu in balbezit. Blokker schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Daar is Lagerwaard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Ruijter bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagerwaard onderschept slim de pass. Lagerwaard probeert naar een medespeler te passen. Babel geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Babel speelt de bal door. Lagerwaard is nu in balbezit. Menzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Babel verovert de bal door een tackle van achteren. Babel speelt de bal door. Brobbey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Babel zal de hoekschop nemen. Fadiga krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rondo - FC Aus Tirol 0:12

79e minuut.
Lagerwaard verovert de bal door een tackle van achteren. Lagerwaard probeert naar een medespeler te passen. Fadiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadiga schiet op doel. Brobbey maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rondo - FC Aus Tirol 0:13

88e minuut.
Babel geeft een hoge lob. Fadiga rent richting de bal. Rodermond maakt een afschuwelijke overtreding. Rodermond krijgt een gele kaart. Fadiga is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Fadiga neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Lagerwaard probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Babel geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Fadiga de bal. Fadiga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rondo - FC Aus Tirol 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rondo 71%, FC Aus Tirol 29%.
Rondo - FC Aus Tirol 0:14