Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arsenal1886 Vorha FC
451 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.9 gemiddelde waardering 26.6
poor Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Melis verovert de bal door een tackle van achteren. Melis speelt de bal door. Manhoef rent richting de bal. Korte verovert de bal door een tackle van achteren. Korte met een sublieme pass. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal1886 - Vorha FC 1:0

10e minuut.
Steenvoorden is nu in balbezit. Heesakkers rent richting de bal. Steenvoorden verovert de bal door een tackle van achteren. van den Heuvel is nu in balbezit. van den Heuvel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Melis rent richting de bal. van Wijk speelt de bal door. Melis met een sublieme pass. Manhoef bereikt de bal nog maar net als eerste. Manhoef draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal1886 - Vorha FC 2:0

20e minuut.
Tap is nu in balbezit. Tap geeft een lange en hoge pass. van den Heuvel rent richting de bal. van den Heuvel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal1886 - Vorha FC 2:1

40e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Westerveld trapt de bal weg. Melis heeft problemen om de bal te vangen. Steenvoorden is nu in balbezit. Steenvoorden haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Marsman bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal1886 55%, Vorha FC 45%.
Arsenal1886 - Vorha FC 2:1

55e minuut.
Lubbers onderschept slim de pass. Lubbers geeft de bal voor. van den Heuvel rent richting de bal. van den Heuvel schiet op doel. Marsman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Arsenal1886 - Vorha FC 2:2

59e minuut.
Doeltrap. Korte trapt de bal weg. Bergwijn kopt de bal weg. van den Heuvel bereikt de bal nog maar net als eerste. van den Heuvel passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Regeer passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt van Leeuwenhoek de bal. van Leeuwenhoek probeert naar een medespeler te passen. Manhoef rent richting de bal. Manhoef schiet op doel. Westerveld verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
van Leeuwenhoek probeert naar een medespeler te passen. Regeer rent richting de bal. Regeer probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Manhoef de bal. Manhoef draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal1886 - Vorha FC 3:2

87e minuut.
Regeer met een sublieme pass. Heesakkers is nu in balbezit. Kelderman met een sublieme pass. van den Heuvel is nu in balbezit. van den Heuvel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Bergwijn verovert de bal door een tackle van achteren. Voorintholt onderschept slim de pass. Voorintholt geeft een hoge lob. Manhoef bereikt de bal nog maar net als eerste. Manhoef schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal1886 53%, Vorha FC 47%.
Arsenal1886 - Vorha FC 3:2