Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DOVO Baarn Achilles Rijnenburg
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 13
5 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Philips met de inworp. Plet met een sublieme pass. Heus rent richting de bal. Heus haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Hoekema geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bakers met de inworp. Appelman is nu in balbezit. Appelman geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
van der Vinne kopt de bal weg. van Ooijen kan de bal niet met de borst controleren. Beekman rent richting de bal. Huiberts verovert de bal door een tackle van achteren. Huiberts haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
van der Vinne bereikt de bal nog maar net als eerste. Plet verovert de bal door een tackle van achteren. Plet passt de bal zonder na te denken. Rutten is nu in balbezit. Rutten geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Esajas onderschept slim de pass. Appelman begaat een overtreding. Esajas raakt geblesseerd tijdens het duel. Esajas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Yildirim rent richting de bal. Huiberts onderschept slim de pass. Huiberts draait met de bal, schiet en ... Cruyff werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DOVO Baarn 63%, Achilles Rijnenburg 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DOVO Baarn - Achilles Rijnenburg 0:0

57e minuut.
Kluivert raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. van den Brink komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Plet passt de bal in één keer door. Philips bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Huiberts. Huiberts krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Makaay verovert de bal door een tackle van achteren. Makaay geeft een hoge lob. Yildirim bereikt de bal nog maar net als eerste. Huiberts onderschept slim de pass. Huiberts draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DOVO Baarn - Achilles Rijnenburg 0:1

74e minuut.
Esajas bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Vinne is nu in balbezit. Esajas is nu in balbezit. van der Vinne is nu in balbezit. van der Vinne schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Beekman geeft een lange en hoge pass. Inworp. Rutten met een snelle inworp. van der Vinne rent richting de bal. van der Vinne haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DOVO Baarn - Achilles Rijnenburg 0:2

84e minuut.
Möring met een sublieme pass. Inworp. van Amersfoort zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Appelman bereikt de bal nog maar net als eerste. Appelman haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vaessen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DOVO Baarn - Achilles Rijnenburg 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DOVO Baarn 54%, Achilles Rijnenburg 46%.
DOVO Baarn - Achilles Rijnenburg 1:2