Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Maluku250490 FC BIKKELS
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Tiendalli trapt de bal weg. Groeneveld kopt de bal weg. Hahn bereikt de bal nog maar net als eerste. van Polen is nu in balbezit. van Polen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Graanoogst bereikt de bal nog maar net als eerste. Graanoogst met een sublieme pass. van Rijn bereikt de bal nog maar net als eerste. van Rijn haalt uit met een fantastische trap. Kali maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Maluku250490 - FC BIKKELS 1:0

23e minuut.
Vertonghen raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. van Mourik komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Graanoogst geeft de bal voor. Kali speelt de bal door. Yildirim kopt de bal weg. van Rijn rent richting de bal. van Rijn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Maluku250490 - FC BIKKELS 2:0

33e minuut.
van der Pluijm geeft een hoge lob. Inworp. Warmolts met een snelle inworp. Groeneveld rent richting de bal. Groeneveld schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Nieuwenhuis geeft de bal voor. Bosch bereikt de bal nog maar net als eerste. van Rijn is nu in balbezit. Bosch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosch haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Kali probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
van der Berg rent richting de bal. Bronkhorst rent richting de bal. van der Berg begaat een overtreding. van der Berg krijgt een gele kaart.

42e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kali met een harde bal richting middenveld. Michel kan de bal niet met de borst controleren. Bosch rent richting de bal. Bosch haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Maluku250490 46%, FC BIKKELS 54%.
FC Maluku250490 - FC BIKKELS 2:0

48e minuut.
Afellay met een harde bal richting middenveld. Bosch controleert de bal met de borst. Bosch speelt de bal door. van Rijn bereikt de bal nog maar net als eerste. van Rijn haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Michel rent richting de bal. Michel geeft een hoge lob. Blind bereikt de bal nog maar net als eerste. van Rijn onderschept slim de pass. van Rijn haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
van der Berg geeft de bal voor. Nieuwenhuis bereikt de bal nog maar net als eerste. Warmolts tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nieuwenhuis moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Nieuwenhuis kan niet meer verder spelen. Dalgaard komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Spel geeft een lange en hoge pass. van Mourik is nu in balbezit. van Mourik speelt de bal door. van Rijn is nu in balbezit. van Rijn draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Daar is Hahn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Polen rent richting de bal. Hahn verovert de bal door een tackle van achteren. Groeneveld rent richting de bal. Groeneveld schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Bronkhorst zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. van der Berg rent richting de bal. van der Berg probeert naar een medespeler te passen. van Polen rent richting de bal. van Polen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Maluku250490 49%, FC BIKKELS 51%.
FC Maluku250490 - FC BIKKELS 2:0