Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vorha FC FC Aus Tirol
Normal Tactiek 4-1-2-2-1
49% Balbezit 51%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 37
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.2 gemiddelde waardering 41.7
matig Schieten uitstekend
slecht Passen zeer goed
zwak Verdedigen redelijk


3e minuut.
Habers heeft problemen om de bal te vangen. Habers met een sublieme pass. Fadiga rent richting de bal. Fadiga draait met de bal, schiet en ... Regtop probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Lagerwaard rent richting de bal. Lagerwaard speelt de bal door. Klungelig pakt Kelderman de bal. Fadiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadiga schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Na een snelle pass probeert Lubbers de bal onder controle te krijgen. Fadiga rent richting de bal. Fadiga met een sublieme pass. Blokker is nu in balbezit. Blokker haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Westerveld werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Fadiga springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vorha FC - FC Aus Tirol 0:1

19e minuut.
Fadiga rent richting de bal. Lagerwaard rent richting de bal. Fadiga is nu in balbezit. Lagerwaard is nu in balbezit. Lagerwaard draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Groothuizen geeft de bal voor. Daar is Regtop, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fadiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadiga schiet op doel. Westerveld probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Kelderman geeft een hoge lob. Coerver kopt de bal weg. Habers speelt de bal door. Daar is Fadiga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fadiga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Blokker verovert de bal door een tackle van achteren. Blokker probeert naar een medespeler te passen. Fadiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadiga draait met de bal, schiet en ... Westerveld maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vorha FC - FC Aus Tirol 0:2

32e minuut.
Habers onderschept slim de pass. Habers passt de bal zonder na te denken. Fadiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadiga haalt uit met een fantastische trap. Westerveld maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vorha FC - FC Aus Tirol 0:3

35e minuut.
Steenvoorden is nu in balbezit. Babel onderschept slim de pass. Babel geeft een lange en hoge pass. Fadiga heeft problemen om de bal te vangen. Fadiga haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Habers met de inworp. Kelderman probeert naar een medespeler te passen. Habers geeft de bal voor. Fadiga controleert de bal met de borst. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Korte rent richting de bal. Fadiga onderschept slim de pass. Fadiga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vorha FC - FC Aus Tirol 0:4

39e minuut.
Groothuizen geeft een hoge lob. van Wijk bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagerwaard onderschept slim de pass. Fadiga is nu in balbezit. Fadiga schiet op doel. Westerveld probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Babel is nu in balbezit. Babel geeft een hoge lob. Korte controleert de bal met de borst. Fadiga rent richting de bal. Fadiga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vorha FC - FC Aus Tirol 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vorha FC 69%, FC Aus Tirol 31%.
Vorha FC - FC Aus Tirol 0:5

48e minuut.
Kelderman onderschept slim de pass. Kelderman passt de bal met de wreef. Groothuizen geeft een lange en hoge pass. Fadiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadiga haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Westerveld probeert naar een medespeler te passen. Babel kopt de bal weg. Fadiga rent richting de bal. Fadiga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Westerveld met een harde bal richting middenveld. Babel is nu in balbezit. Babel passt de bal met de wreef. Fadiga is nu in balbezit. Fadiga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Habers met een sublieme pass. Korte bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagerwaard onderschept slim de pass. Fadiga is nu in balbezit. Fadiga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vorha FC - FC Aus Tirol 0:6

54e minuut.
Lagerwaard passt de bal in één keer door. Westerveld probeert naar een medespeler te passen. Groothuizen kopt de bal weg. Habers geeft een hoge lob. Fadiga krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Korte geeft de bal voor. Inworp. Babel met een snelle inworp. Lagerwaard is nu in balbezit. Lagerwaard haalt uit met een fantastische trap. Westerveld verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Lagerwaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Babel geeft een hoge lob. Fadiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadiga schiet op doel. Westerveld maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vorha FC - FC Aus Tirol 0:7

60e minuut.
Bergwijn bereikt de bal nog maar net als eerste. Babel is nu in balbezit. Babel geeft de bal voor. Fadiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadiga schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Vorha FC - FC Aus Tirol 0:8

64e minuut.
Blokker kopt de bal weg. Fadiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Regtop rent richting de bal. Fadiga onderschept slim de pass. Fadiga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vorha FC - FC Aus Tirol 0:9

67e minuut.
Steenvoorden bereikt de bal nog maar net als eerste. Babel onderschept slim de pass. Babel passt de bal zonder na te denken. Fadiga is nu in balbezit. Fadiga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Lubbers rent richting de bal. Babel verovert de bal door een tackle van achteren. Babel speelt de bal door. Fadiga rent richting de bal. Fadiga schiet op doel. Westerveld kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Coerver met de inworp. Habers rent richting de bal. Habers geeft de bal voor. Klungelig pakt Fadiga de bal. Fadiga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vorha FC - FC Aus Tirol 0:10

75e minuut.
Regtop heeft problemen om de bal te vangen. Lagerwaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadiga draait met de bal, schiet en ... Westerveld maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vorha FC - FC Aus Tirol 0:11

77e minuut.
Fadiga kopt de bal weg. Kelderman heeft problemen om de bal te vangen. Habers speelt de bal door. Fadiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadiga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Groothuizen bereikt de bal nog maar net als eerste. Groothuizen speelt de bal door. Babel geeft een lange en hoge pass. Fadiga is nu in balbezit. Fadiga schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fadiga heeft problemen om de bal te vangen. Fadiga haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Daar is Babel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Babel passt de bal met de wreef. Fadiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadiga draait met de bal, schiet en ... Westerveld maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vorha FC - FC Aus Tirol 0:12

89e minuut.
Groothuizen met een sublieme pass. Blokker rent richting de bal. Blokker passt de bal in één keer door. Fadiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadiga schiet op doel. Westerveld probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vorha FC 69%, FC Aus Tirol 31%.
Vorha FC - FC Aus Tirol 0:12