Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Generazione Vincente 123 nylondelux
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 20.2
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


12e minuut.
Lindenbergh passt de bal met de wreef. Daar is Mommers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mommers passt de bal zonder na te denken. Valke is nu in balbezit. Valke draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Reijners probeert naar een medespeler te passen. Valke bereikt de bal nog maar net als eerste. Michel bereikt de bal nog maar net als eerste. Reijners bereikt de bal nog maar net als eerste. Reijners haalt uit met een fantastische trap. Pinas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
van der Molen verovert de bal door een tackle van achteren. van der Molen geeft een lange en hoge pass. Puts is nu in balbezit. Louwaars is nu in balbezit. Louwaars draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Reijners bereikt de bal nog maar net als eerste. Valke is nu in balbezit. Reijners rent richting de bal. Reijners draait met de bal, schiet en ... Pinas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Generazione Vincente 123 - nylondelux 1:0

42e minuut.
Valke met een sublieme pass. Reijners rent richting de bal. Reijners passt de bal met de wreef. Valke is nu in balbezit. Valke schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Generazione Vincente 123 56%, nylondelux 44%.
Generazione Vincente 123 - nylondelux 1:0

49e minuut.
Valke heeft problemen om de bal te vangen. Reijners bereikt de bal nog maar net als eerste. Reijners geeft een hoge lob. Valke is nu in balbezit. Valke draait met de bal, schiet en ... Pinas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Lindenbergh rent richting de bal. Lindenbergh geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mommers de bal. van der Molen is nu in balbezit. van der Molen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Lindenbergh rent richting de bal. Splinter is nu in balbezit. Splinter passt de bal zonder na te denken. Valke bereikt de bal nog maar net als eerste. Valke haalt uit met een fantastische trap. Pinas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Generazione Vincente 123 - nylondelux 2:0

61e minuut.
St. Jago is nu in balbezit. Splinter onderschept slim de pass. Splinter probeert naar een medespeler te passen. Reijners bereikt de bal nog maar net als eerste. Reijners schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Terenzi kan de bal niet met de borst controleren. Lathouwers is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Splinter. Splinter krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Puts met een snelle inworp. Lindenbergh bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindenbergh geeft een hoge lob. Reijners is nu in balbezit. Reijners schiet op doel. Pinas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
de Kler passt de bal zonder na te denken. St. Jago is nu in balbezit. Reijners begaat een overtreding. Reijners krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Generazione Vincente 123 41%, nylondelux 59%.
Generazione Vincente 123 - nylondelux 2:0