Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Maluku250490 DOVO Baarn
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 15.2
average Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


9e minuut.
van Ooijen geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. van Mourik met de inworp. Bosch is nu in balbezit. Bosch speelt de bal door. Cruyff probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Plet speelt de bal door. Bosch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosch probeert naar een medespeler te passen. van Rijn rent richting de bal. van Rijn schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Timmermans is nu in balbezit. Bosch verovert de bal door een tackle van achteren. Bosch met een sublieme pass. van Rijn is nu in balbezit. van Rijn schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
van Ooijen heeft problemen om de bal te vangen. van Rijn rent richting de bal. van Ooijen onderschept slim de pass. van Rijn verovert de bal door een tackle van achteren. van Rijn haalt uit met een fantastische trap. Paal!

45e minuut.
Daar is Schuurs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Michel bereikt de bal nog maar net als eerste. Schuurs onderschept slim de pass. Schuurs draait met de bal, schiet en ... Afellay werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Maluku250490 - DOVO Baarn 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Maluku250490 43%, DOVO Baarn 57%.
FC Maluku250490 - DOVO Baarn 0:1

51e minuut.
Schuurs speelt de bal door. Heus rent richting de bal. van der Pluijm bereikt de bal nog maar net als eerste. Heus onderschept slim de pass. Heus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Maluku250490 - DOVO Baarn 0:2

54e minuut.
Paulissen is nu in balbezit. Paulissen geeft een lange en hoge pass. Daar is van Rijn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bosch rent richting de bal. Bosch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Heus rent richting de bal. van der Pluijm is nu in balbezit. van der Pluijm passt de bal met de wreef. van Rijn is nu in balbezit. van Rijn haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Maluku250490 48%, DOVO Baarn 52%.
FC Maluku250490 - DOVO Baarn 0:2