Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rondo Vorha FC
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
72% Spel op eigen helft 28%
3 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 26.6
matig Schieten matig
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
de Vrij rent richting de bal. Steenvoorden verovert de bal door een tackle van achteren. Steenvoorden geeft een lange en hoge pass. van den Heuvel rent richting de bal. van den Heuvel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Bergwijn kopt de bal weg. Steenvoorden rent richting de bal. Steenvoorden passt de bal met de wreef. van den Heuvel rent richting de bal. van den Heuvel haalt uit met een fantastische trap. Brobbey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Rondo - Vorha FC 0:1

8e minuut.
Kelderman geeft een hoge lob. van den Heuvel kopt de bal weg. Bergwijn rent richting de bal. Bergwijn geeft een hoge lob. van den Heuvel maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Daar is de Vrij, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kelderman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelderman passt de bal met de wreef. van den Heuvel kan de bal niet met de borst controleren. van den Heuvel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Steenvoorden onderschept slim de pass. Steenvoorden passt de bal zonder na te denken. van den Heuvel is nu in balbezit. van den Heuvel haalt uit met een fantastische trap. Brobbey maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rondo - Vorha FC 0:2

15e minuut.
van den Heuvel heeft problemen om de bal te vangen. Kelderman met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert de Ruijter de bal onder controle te krijgen. Steenvoorden bereikt de bal nog maar net als eerste. Steenvoorden haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Pluijmen geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. van Wijk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bergwijn rent richting de bal. Bergwijn geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Pluijmen is nu in balbezit. Pluijmen geeft een hoge lob. Rodermond kopt de bal weg. van den Heuvel bereikt de bal nog maar net als eerste. van den Heuvel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. van den Heuvel rent richting de bal. van den Heuvel draait met de bal, schiet en ... Brobbey werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rondo - Vorha FC 0:3

32e minuut.
Tap met een snelle inworp. Kelderman geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pluijmen de bal. van den Heuvel bereikt de bal nog maar net als eerste. van den Heuvel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Rondo - Vorha FC 0:4

39e minuut.
Inworp. Boymans zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. de Vrij bereikt de bal nog maar net als eerste. de Vrij haalt uit met een fantastische trap. Westerveld probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Kelderman geeft een hoge lob. Tap rent richting de bal. Tap geeft de bal voor. van den Heuvel rent richting de bal. van den Heuvel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rondo - Vorha FC 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rondo 78%, Vorha FC 22%.
Rondo - Vorha FC 0:5

54e minuut.
de Winter geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bergwijn zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Steenvoorden is nu in balbezit. Steenvoorden draait met de bal, schiet en ... Brobbey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is van den Heuvel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van den Heuvel haalt uit met een fantastische trap. Brobbey maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rondo - Vorha FC 0:6

59e minuut.
Daar is Menzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tap speelt de bal door. de Ruijter is nu in balbezit. de Ruijter speelt de bal door. Kelderman geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Wissink rent richting de bal. Daar is Steenvoorden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Steenvoorden passt de bal met de wreef. van den Heuvel bereikt de bal nog maar net als eerste. van den Heuvel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rondo 67%, Vorha FC 33%.
Rondo - Vorha FC 0:6