Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Aus Tirol Arsenal1886
4-1-2-2-1 Tactiek 451
52% Balbezit 48%
23% Spel op eigen helft 77%
32 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.7 gemiddelde waardering 23.2
very good Schieten poor
solid Passen poor
adequate Verdedigen poor


2e minuut.
Habers geeft de bal voor. Zijlstra kopt de bal weg. Lagerwaard probeert de bal aan de voet te houden. Fadiga rent richting de bal. Fadiga schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Regeer bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagerwaard verovert de bal door een tackle van achteren. Lagerwaard passt de bal in één keer door. Fadiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadiga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Babel kopt de bal weg. Fadiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadiga passt de bal zonder na te denken. van Mierlo bereikt de bal nog maar net als eerste. van Mierlo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Fadiga rent richting de bal. Kramer rent richting de bal. Fadiga onderschept slim de pass. Fadiga draait met de bal, schiet en ... Marsman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aus Tirol - Arsenal1886 1:0

17e minuut.
Regeer probeert de bal aan de voet te houden. Melis rent richting de bal. Melis passt de bal zonder na te denken. Manhoef bereikt de bal nog maar net als eerste. Manhoef haalt uit met een fantastische trap. Snoei bokst de bal weg.

19e minuut.
van Mierlo met een snelle inworp. Habers geeft de bal voor. Fadiga rent richting de bal. Fadiga haalt uit met een fantastische trap. Marsman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aus Tirol - Arsenal1886 2:0

20e minuut.
Lagerwaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Babel geeft een lange en hoge pass. Fadiga is nu in balbezit. Fadiga haalt uit met een fantastische trap. Marsman probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Melis passt de bal met de wreef. Regeer bereikt de bal nog maar net als eerste. Regeer passt de bal in één keer door. Manhoef rent richting de bal. Manhoef haalt uit met een fantastische trap. Snoei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Coerver probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Klungelig pakt van Mierlo de bal. van Mierlo met een sublieme pass. Fadiga is nu in balbezit. Klungelig pakt Fadiga de bal. Fadiga haalt uit met een fantastische trap. Marsman bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. van Mierlo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Zijlstra geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Fadiga de bal onder controle te krijgen. Voorintholt kopt de bal weg. Habers geeft een hoge lob. Fadiga is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Voorintholt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Habers rent richting de bal. Habers geeft de bal voor. Fadiga rent richting de bal. Fadiga draait met de bal, schiet en ... Marsman bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Lagerwaard verovert de bal door een tackle van achteren. Lagerwaard probeert naar een medespeler te passen. Fadiga is nu in balbezit. Fadiga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aus Tirol - Arsenal1886 3:0

34e minuut.
Daar is Habers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melis is nu in balbezit. Habers verovert de bal door een tackle van achteren. Habers geeft de bal voor. Fadiga maakt een snoekduik en kopt de bal. Marsman bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Inworp. Babel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zijlstra is nu in balbezit. Fadiga onderschept slim de pass. Fadiga schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Zijlstra trapt de bal weg. Habers heeft problemen om de bal te vangen. Habers passt de bal met de wreef. Babel geeft een hoge lob. Fadiga krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aus Tirol - Arsenal1886 4:0

38e minuut.
Fadiga passt de bal in één keer door. Lagerwaard is nu in balbezit. Fadiga rent richting de bal. Fadiga schiet op doel. Kramer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aus Tirol - Arsenal1886 5:0

40e minuut.
Habers geeft de bal voor. Fadiga is nu in balbezit. Kramer legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fadiga raakt geblesseerd tijdens het duel. van Mierlo neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Marsman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aus Tirol - Arsenal1886 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Aus Tirol 27%, Arsenal1886 73%.
FC Aus Tirol - Arsenal1886 6:0

49e minuut.
Habers zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. van Mierlo bereikt de bal nog maar net als eerste. van Mierlo geeft de bal voor. Fadiga is nu in balbezit. Fadiga schiet op doel. Marsman bokst de bal weg.

50e minuut.
Zijlstra met een harde bal richting middenveld. Babel kopt de bal weg. Lagerwaard probeert naar een medespeler te passen. Fadiga heeft problemen om de bal te vangen. Fadiga schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Fadiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Marsman speelt de bal door. Habers kopt de bal weg. van Mierlo probeert naar een medespeler te passen. Fadiga is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Marsman trapt de bal weg. Habers kopt de bal weg. van Mierlo is nu in balbezit. van Mierlo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
de Kat geeft een lange en hoge pass. Groothuizen rent richting de bal. Regeer schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Regeer krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Inworp. Babel met de inworp. Fadiga is nu in balbezit. Fadiga haalt uit met een fantastische trap. Kramer probeert de bal aan de voet te houden. Marsman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Habers onderschept slim de pass. Habers geeft een lange en hoge pass. Fadiga is nu in balbezit. Fadiga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aus Tirol - Arsenal1886 7:0

78e minuut.
Babel probeert naar een medespeler te passen. Lagerwaard is nu in balbezit. Lagerwaard speelt de bal door. Fadiga rent richting de bal. Fadiga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
van Mierlo is nu in balbezit. Habers is nu in balbezit. Klungelig pakt Habers de bal. Habers geeft een lange en hoge pass. Fadiga maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aus Tirol - Arsenal1886 8:0

82e minuut.
Regeer kopt de bal weg. Simbulan met een sublieme pass. Fadiga is nu in balbezit. Daar is Fadiga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fadiga schiet op doel. Marsman bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Aus Tirol 19%, Arsenal1886 81%.
FC Aus Tirol - Arsenal1886 8:0