Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DOVO Baarn FC BIKKELS
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 18.5
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Groeneveld probeert de bal aan de voet te houden. Heus is nu in balbezit. van der Berg rent richting de bal. Heus onderschept slim de pass. Heus schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Daar is van Amersfoort, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Amersfoort kopt de bal weg. Tiendalli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Schuurs is nu in balbezit. Schuurs schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Philips raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. van den Brink komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Spel bereikt de bal nog maar net als eerste. Spel passt de bal zonder na te denken. Schuurs bereikt de bal nog maar net als eerste. Heus bereikt de bal nog maar net als eerste. Heus haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

31e minuut.
van der Berg probeert naar een medespeler te passen. Groeneveld is nu in balbezit. Kuijpers bereikt de bal nog maar net als eerste. Groeneveld rent richting de bal. Groeneveld haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Kuijpers is nu in balbezit. Plet verovert de bal door een tackle van achteren. Groeneveld rent richting de bal. Groeneveld haalt uit met een fantastische trap. Cruyff werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DOVO Baarn - FC BIKKELS 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DOVO Baarn 61%, FC BIKKELS 39%.
DOVO Baarn - FC BIKKELS 0:1

49e minuut.
Beekman bereikt de bal nog maar net als eerste. Spel is nu in balbezit. Timmermans tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Timmermans krijgt een gele kaart.

57e minuut.
van der Berg probeert naar een medespeler te passen. Plet rent richting de bal. Plet geeft een hoge lob. Heus is nu in balbezit. Heus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DOVO Baarn - FC BIKKELS 1:1

67e minuut.
Plet bereikt de bal nog maar net als eerste. Plet passt de bal zonder na te denken. Timmermans rent richting de bal. Timmermans passt de bal zonder na te denken. Schuurs speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Spel passt de bal zonder na te denken. Groeneveld is nu in balbezit. Plet tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Plet krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Timmermans is nu in balbezit. Timmermans met een sublieme pass. Heus bereikt de bal nog maar net als eerste. Schuurs is nu in balbezit. Schuurs draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
DOVO Baarn - FC BIKKELS 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DOVO Baarn 39%, FC BIKKELS 61%.
DOVO Baarn - FC BIKKELS 2:1