Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nylondelux FC Aus Tirol
Normal Tactiek 4-1-2-2-1
45% Balbezit 55%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 40
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 37.9
zwak Schieten solide
slecht Passen solide
slecht Verdedigen redelijk


1e minuut.
Daar is St. Jago, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fadiga onderschept slim de pass. van der Molen rent richting de bal. Fadiga verovert de bal door een tackle van achteren. Fadiga schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
nylondelux - FC Aus Tirol 0:1

4e minuut.
Habers geeft de bal voor. Pinas met een sublieme pass. Lagerwaard kopt de bal weg. Klungelig pakt Fadiga de bal. Fadiga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
nylondelux - FC Aus Tirol 0:2

5e minuut.
Habers passt de bal zonder na te denken. van Mierlo rent richting de bal. Habers met een sublieme pass. Fadiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadiga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
van der Molen rent richting de bal. Habers onderschept slim de pass. Habers passt de bal in één keer door. Fadiga is nu in balbezit. Fadiga haalt uit met een fantastische trap. Pinas bokst de bal weg.

9e minuut.
Michel probeert naar een medespeler te passen. Lagerwaard rent richting de bal. Lagerwaard passt de bal in één keer door. Fadiga is nu in balbezit. Fadiga schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
nylondelux - FC Aus Tirol 0:3

12e minuut.
Simbulan controleert de bal met de borst. Simbulan geeft een hoge lob. Daar is Michel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fadiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadiga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
nylondelux - FC Aus Tirol 0:4

13e minuut.
Louwaars passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt St. Jago de bal. Fadiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadiga haalt uit met een fantastische trap. Michel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nylondelux - FC Aus Tirol 0:5

20e minuut.
Babel passt de bal zonder na te denken. Lagerwaard rent richting de bal. Lagerwaard geeft een lange en hoge pass. Fadiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadiga draait met de bal, schiet en ... Pinas bokst de bal weg.

23e minuut.
Lathouwers met een snelle inworp. St. Jago is nu in balbezit. Groothuizen met een sublieme pass. Fadiga is nu in balbezit. Fadiga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Lagerwaard rent richting de bal. Lagerwaard speelt de bal door. Pröpper bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadiga verovert de bal door een tackle van achteren. Fadiga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
nylondelux - FC Aus Tirol 0:6

32e minuut.
Lagerwaard geeft een hoge lob. Habers is nu in balbezit. Habers geeft een lange en hoge pass. Fadiga springt en kopt de bal. Pinas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nylondelux - FC Aus Tirol 0:7

34e minuut.
Louwaars is nu in balbezit. Coerver met een sublieme pass. Simbulan geeft de bal voor. Fadiga heeft problemen om de bal te vangen. Fadiga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
nylondelux - FC Aus Tirol 0:8

36e minuut.
Simbulan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Babel geeft een hoge lob. Fadiga is nu in balbezit. Fadiga schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
nylondelux - FC Aus Tirol 0:9

39e minuut.
Babel passt de bal in één keer door. St. Jago heeft problemen om de bal te vangen. Babel geeft een hoge lob. Fadiga is nu in balbezit. Fadiga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
nylondelux - FC Aus Tirol 0:10

45e minuut.
van Mierlo rent richting de bal. Fadiga rent richting de bal. Fadiga passt de bal zonder na te denken. Lagerwaard rent richting de bal. Lagerwaard schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
nylondelux - FC Aus Tirol 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nylondelux 75%, FC Aus Tirol 25%.
nylondelux - FC Aus Tirol 0:11

46e minuut.
Coerver bereikt de bal nog maar net als eerste. Habers geeft een hoge lob. Fadiga is nu in balbezit. Fadiga schiet op doel. Pinas probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
nylondelux - FC Aus Tirol 0:12

47e minuut.
de Kler heeft problemen om de bal te vangen. de Kler passt de bal met de wreef. van der Molen rent richting de bal. Fadiga verovert de bal door een tackle van achteren. Fadiga schiet op doel. De bal raakt de paal. Pröpper rent richting de bal. Lagerwaard onderschept slim de pass. Lagerwaard schiet op doel. Pinas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nylondelux - FC Aus Tirol 0:13

50e minuut.
van Mierlo rent richting de bal. Habers rent richting de bal. Habers passt de bal met de wreef. Fadiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadiga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
van der Molen bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Molen geeft een lange en hoge pass. Habers is nu in balbezit. Habers geeft een lange en hoge pass. Fadiga maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nylondelux - FC Aus Tirol 0:14

64e minuut.
Groothuizen verovert de bal door een tackle van achteren. Groothuizen passt de bal met de wreef. Lagerwaard rent richting de bal. Fadiga is nu in balbezit. Fadiga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
nylondelux - FC Aus Tirol 0:15

67e minuut.
Lagerwaard heeft problemen om de bal te vangen. Babel bereikt de bal nog maar net als eerste. Babel passt de bal in één keer door. Lagerwaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagerwaard schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nylondelux - FC Aus Tirol 0:16

70e minuut.
St. Jago rent richting de bal. Habers onderschept slim de pass. Habers met een sublieme pass. Fadiga rent richting de bal. Fadiga draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pinas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Babel geeft een hoge lob. Fadiga is nu in balbezit. Pröpper legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fadiga roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Fadiga kan niet meer verder spelen. Blokker komt het veld opgelopen. Een oude blessure zorgt ervoor dat Pinas niet meer kan verder spelen. La Ling komt het veld opgelopen. Blokker neemt de penalty, wat een uithaal! De bal raakt de paal.

76e minuut.
Poepon is nu in balbezit. Habers geeft een lange en hoge pass. Blokker bereikt de bal nog maar net als eerste. Blokker haalt uit met een fantastische trap. Paal! Blokker rent richting de bal. Blokker haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Babel probeert naar een medespeler te passen. Habers probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt van Mierlo de bal. Blokker bereikt de bal nog maar net als eerste. Blokker haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
nylondelux - FC Aus Tirol 0:17

84e minuut.
St. Jago bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagerwaard verovert de bal door een tackle van achteren. Lagerwaard passt de bal in één keer door. Habers geeft de bal voor. Blokker krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Wagenborg verovert de bal door een tackle van achteren. Habers geeft de bal voor. Blokker kopt de bal weg. Lagerwaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagerwaard schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nylondelux - FC Aus Tirol 0:18

88e minuut.
van Mierlo is nu in balbezit. Blokker bereikt de bal nog maar net als eerste. van Mierlo is nu in balbezit. Blokker rent richting de bal. Blokker haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
nylondelux - FC Aus Tirol 0:19

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nylondelux 79%, FC Aus Tirol 21%.
nylondelux - FC Aus Tirol 0:19