Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vorha FC Achilles Rijnenburg
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.1 gemiddelde waardering 19
average Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


24e minuut.
Bruma bereikt de bal nog maar net als eerste. Tap verovert de bal door een tackle van achteren. Tap passt de bal met de wreef. van den Heuvel rent richting de bal. van den Heuvel draait met de bal, schiet en ... Paal!

25e minuut.
Makaay geeft de bal voor. Rutten kopt de bal weg. Huiberts is nu in balbezit. Huiberts schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Hoekema is nu in balbezit. van den Heuvel onderschept slim de pass. Steenvoorden rent richting de bal. van den Heuvel bereikt de bal nog maar net als eerste. van den Heuvel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Steenvoorden onderschept slim de pass. Steenvoorden met een sublieme pass. Esajas is nu in balbezit. Lubbers verovert de bal door een tackle van achteren. Lubbers draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vorha FC 36%, Achilles Rijnenburg 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vorha FC - Achilles Rijnenburg 0:0

63e minuut.
Turpijn geeft de bal voor. Lubbers bereikt de bal nog maar net als eerste. Huiberts bereikt de bal nog maar net als eerste. Huiberts schiet op doel. Westerveld probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vorha FC - Achilles Rijnenburg 0:1

86e minuut.
Regtop geeft een hoge lob. Bruma kan de bal niet met de borst controleren. Tap tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tap krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Steenvoorden probeert de bal met de borst te controleren. Möring tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Steenvoorden is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kelderman zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. van den Heuvel bereikt de bal nog maar net als eerste. van den Heuvel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vorha FC 48%, Achilles Rijnenburg 52%.
Vorha FC - Achilles Rijnenburg 0:1